Sú všetky predavačky v COOP Jednota pomalé a nepríjemné?
Akurát tak premýšlam, že vo všetkých jednotách kde som bola (viacero rôznych miest) boli predavačky úplne rovnaké. Hrozne pomalé, nepríjemné, zazerajú atď. Tak ma zaujíma či máte rovnaké skúsenosti a ak áno, čím si myslíte, že to je ?
Nie, u nás máme dve jednoty. V jednej menšej sú také ako opisuješ v druhej veľkej sú skvelé. Obslúžia extra rýchlo, usmievajú sa, rozprávajú s tebou a podobne.
Predavačky sú naprd kvôli platu, ale aj kvôli vedeniu. V ostatných reťazcoch im je v podstate jedno čo robíš, hlavne že robíš, ale v jednote sú vedúci predajní dosť zakomplexovaní, aspoň čo som sa ja stretla. A šéfovia v Krupine zrejme maximálne...
Okrem toho v našej jednote je tma, špina a je to najdrahší obchod široko ďaleko.
nad týmto som sa minule zamýšľala ale skús sa vcítiť... si vyše 40 ročná žena kt. tam už robí veľa rokov a pokial ťa nevyhodia tak tam budeš robiť do dôchodku. Chodí tam málo ludí, nudíš sa....
odkial má človek nabrať nejaký ten entuziasmus?
ale jedna raz bola milá! Vyzerala že ma ľahkú debilitu alebo inak "spomalená" ale zlatá bola rada že má robotu
Raz mi tam jedna predavačka vynadala, že ako sa ja opovažujem jej platiť za čokoládu v dvojcentových minciach ževraj ona to nebude prepočítavať a neviemčo
Inokedy zase nadávajú, keď za čokoládu platím 10eurovkou, tak nech sa milé tety dohodnú, ako im treba platiť .
u nás na dedine sú neschopné a v kuse sa sťažujú, že majú veľa práce. Pritom je to malý obchod a od roboty sa tam už vôbec nepretrhnú, ale aj tak majú bordel na celej predajni. Bežne sa tam striedajú nové tváre. Teraz pred pár dňami prijali dve slečny (namiesto tých, čo tam prijali asi tak pred dvoma týždňami) - jednu z nich poznám z brigády, vravela mi, že má veľa roboty, lebo pracuje v supermarkete. Skoro som na zadok padla, ked som to počula Malá dedinská jednota je pre ňu supermarket a veľa roboty pre ňu predstavuje vykladanie jogurtov o množstve štyroch téglikov... Nuž mala som o nej lepšiu mienku...no ale newa...každopádne môžem povedať, že tie predavačky, čo robia u nás v jednote sú totálne neschopné...
ja si myslim, ze pokial ste nikdy nerobili takto na kase , tak si nedokazete predstavit ze co to je...
aj ked v jednote to nebude nijaky brutal podla mna, a vedeniu je viac jedno ako sa chovaju k zakaznikom ako napr v tescu , kauflande atd kde preferuju nutit predavacky do kadejakych usmevov a zelani krasneho dna
Istého času zákaznik mohol dostať 1euro z nákupu dole ak našiel tovar po záruke a reakcia bola asi takáto.:buď predavačka nevedela čo ma robiť,alebo chcela tovar po záruke nablokovať či ho chcem kúpiť,alebo povedala či náhodou som ten tovar nedoniesol z domu a kupil inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
coop jednota nie je moc veľký obchod (aspoň čo ja poznám) a tak si nemyslím, že tam berú mladých ľudí(brigádnikov, ktorí sú často príjemnejší.
tak tam musia byť tie staré a nepríjemné.
Okrem toho v našej jednote je tma, špina a je to najdrahší obchod široko ďaleko.
odkial má človek nabrať nejaký ten entuziasmus?
ale jedna raz bola milá! Vyzerala že ma ľahkú debilitu alebo inak "spomalená" ale zlatá bola rada že má robotu
Inokedy zase nadávajú, keď za čokoládu platím 10eurovkou, tak nech sa milé tety dohodnú, ako im treba platiť .
aj ked v jednote to nebude nijaky brutal podla mna, a vedeniu je viac jedno ako sa chovaju k zakaznikom ako napr v tescu , kauflande atd kde preferuju nutit predavacky do kadejakych usmevov a zelani krasneho dna