nemam ten pocit v zmysle ze som special snowflake, ale obcas mam pocit, ze napr od urcitej vzorky mojich vrstovnikov povedzme mam trosku inak usporiadany hodnotovy rebricek a tiez ine nazory na urcite veci
Akože, keď sa beriem ako celok, tak je to celkom unique kombinácia povahy, záujmov, toho čo viem atď.... ale v ničom konkrétnom až tak nevynikám si myslím
poznam celkom dost ludi v mojom veku a kazdy je svojim sposobom iny, tak neviem este ako inak odlisne by som sa ja mala citit mala som kamaratov v mojom veku s inymi hodnotami ako mam ja a teraz mam kamaratov, ktori zdielaju podobne nazory ako ja.
Osobne si myslím, ze cela moja existencia je uplne bezna. Nie je to urazka ani lutovacka, skratka vela ludi je vo svpjej podstate rovnakych. Som s tym ok.
to je stopercent že si odlišná, odlišný, pretože filozof boetcius hovorí, že osoba je individuálna podstata rozumovej prirodzenosti. V skratke. ako si ty, nemôže byť už nikto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pravdepodobne ako aj kazdy iny clovek.
ale vlastne uz mam pocit ze som svoju jedinecnost do velkej miery stratil
Tiez ze nemam kamaratov