Ktorá z týchto bolestí vás zvykne potrápiť najčastejšie?
Ako riešite takéto bolesti? Užívate analgetiká alebo kým neumierate, tak to nechávate samo prirodzene odoznieť?
Jaj, no možno som zle zahlasovala, najčastejšie ma bolieva chrbáť ale ako najhoršiu bolesť vnímam zuby i keď tie ma nebolievajú, len kedysi ma dosť bolievali keď som sa o ne nestarala a naposledy to bolo nejakých 4-5 rokov dozadu, čo som mala zápal pri jednom zube a musel mi zubár narezávať ďasno ale zuby sú fakt najhoršia bolesť aká môže byť...
Keďže už nie sme v stredoveku, nevidím dôvod sa hrať na hrdinu a zbytočne sa trápiť, ak mi stačí jedna tabletka na utíšenie. Problém je len, že mne jedna nestačí a posledných niekoľko mesiacov to dosť preháňam, a to, že si viem dať v priebehu pár hodín aj tri... Ale snáď raz za mesiac to je ok
Hlava najcastejsie, aj migrenu mam casto, az na vracanie mi je z toho Dam si valetol, neuzivam si tu bolest, radsej si uzivam lieky a bezboelstny pocit
Najhorsia je samozrejme bolest zubov, to je na nevydrzanie ked ani lieky na to nezaberaju
Každú z týchto bolesti som zažila fakt extrémnu… a to sa nedá porovnávať
Bežná bolesť krížov je celkom znesiteľna pre mna, ale keď ma napr seklo v krku tak to bol čistý horor bolesť mi vystreľovala aj do hlavy….
Taktiež aj bolesti brucha, niekedy sú mierne ale zažila som už aj extrémy….
Veľmi ťažká otázka. Zuby a menštruačné bolesti som ešte asi nezažila. Do bolesti chrbta som asi ešte nedorástla, tak porovnávať môžem len občasnú bolesť hlavy, brucha a hrdla. Z tých troch si naozaj neviem vybrať. Všetko zažívam veľmi ojedinele.
Vlastne aj bolesť chrbta som zažila dosť extrém, najhoršie je keď nevieš z čoho to je a použiješ nesprávny krém - namiesto chladiaceho hrejivý a naopak To sa mi stalo raz a prešla som si dosť peklom
Najčastejšie ma asi bolieva hlava z nedostatku spánku/ stresu, takmer každý mesiac som sa zvykla 4 hoďky zvíjať v kŕčoch, až som vracala od bolesti, ale vedela som, že to prejde po chvíľke, resp. keď sa vyspím. Chrbát sa mi tiež vždy podarilo rozcvičiť, aj keď počas tehotenstva sa mi asi nejaký nerv pricvakol tak, že som nevládala týždeň chodiť. Hrdlo je tiež nepríjemné, no jox to zvykne zachrániť. Ale zuby sú svine, na to ani lieky nezaberajú a je to únavné pre celé telo.
@riddiculus@9 ja čakám kedy ma začne bolieť posledný zub múdrosti, lebo pri poslednom som sa skoro zbláznil. mal som kovid, kedy som skapínal od bolesti na posteli, a musel som po teste ísť k zubárovi. ked mi ho vytiahol, skoro ma odhodilo z kresla. hrozný pocit Bože môj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ako riešite takéto bolesti? Užívate analgetiká alebo kým neumierate, tak to nechávate samo prirodzene odoznieť?
Najhorsia je samozrejme bolest zubov, to je na nevydrzanie ked ani lieky na to nezaberaju
Bežná bolesť krížov je celkom znesiteľna pre mna, ale keď ma napr seklo v krku tak to bol čistý horor bolesť mi vystreľovala aj do hlavy….
Taktiež aj bolesti brucha, niekedy sú mierne ale zažila som už aj extrémy….
Ale najviac bolí psychická.
ja -aventine -hovorím že bolesť hlavy taká silná že si nevládzem vytiahnuť z tašky ibalgin