hlasujem ze seriál takže Breaking Bad jednoznačne GoT mám prečítané a napr serial dívam len no lebo.. druhýkrát by som to narzodiel od Breaking Bad nedíval
» play.google.com/store/apps/deta...
Prepáčte za spam ale chcel by som vás poprosiť o podporu slovenskej aplikácie Ak sa Vám zapáči tak si ju stiahnite ďakujem
@motyylia veľa ľudí prehodnotilo svoje top seriály keď prišlo na svet GoT. Nehovoriac že sa blíži ešte nabitejšia 4.séria
Ale zas je pravda , vojny a podobne sú pre chlapov viac zaujímavé..
Breaking Bad je pecka a v epizóde, keď sa všetko prevalilo využili najlepšie potenciál, ako len mohli...ale GoT ponúka všeobecne oveľa viac, je to seriál na filmovej úrovni.
Breaking bad je tak realisticky urobený, že som ešte len na začiatku 3. série, pretože to nevládzem pozerať rýchlo za sebou, pretože život postáv až príliš prežívam. Z tohto hľadiska ma GoT až tak netrápi.
Game of thrones. Lebo ma neskutocne mnozstvo vyborne napisanych postav, ponuka kopec zaujimavych filozofickych myslienok, su tam vyborni herci, ktorych velmi starostlivo vyberali pre kazdu ulohu. Oproti tomu sa Breaking bad toci len okolo hrstky postav, v podstate riesi len jednu moralnu dilemu, akurat to ma paradny spad deja a je to relativne realisticke.
uplne ine zanre, ale predsa sa neviem rozhodnut...teda co sa tyka dejovo, neviem to porovnat fakt.
ale viac ma za srdce chytilo BB, takze hlasujem pre BB
Pre mňa GoT, aj keď Breaking Bad bol naozaj kvalitný seriál, lenže... lenže ja som nikdy nemal rád fantasy a GoT je jediné dielo, ktoré ma do fantasy deja vtiahlo tak mocne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
» play.google.com/store/apps/deta...
Prepáčte za spam ale chcel by som vás poprosiť o podporu slovenskej aplikácie Ak sa Vám zapáči tak si ju stiahnite ďakujem
Ale zas je pravda , vojny a podobne sú pre chlapov viac zaujímavé..
a inak z komentu vidno že si nevidel Breaking Bad
Firefly, GoT, BB, Battlestar Galactica...
Breaking bad je tak realisticky urobený, že som ešte len na začiatku 3. série, pretože to nevládzem pozerať rýchlo za sebou, pretože život postáv až príliš prežívam. Z tohto hľadiska ma GoT až tak netrápi.
Samozrejme uznavam ze oba serialy su vyborne
a inak nebudem hlasovat, oba su vo svojom zanri jedinecne a najlepsie
ale viac ma za srdce chytilo BB, takze hlasujem pre BB