ano, ale musi byt miesto, kde sa daju zapisat aj znamky rucne (na ss klasifikacny, na vs index), lebo inak to može byt katastrofa ked je nejka porucha... na strednej sme mali internetovu ziacku, ale bola nam na hovno, kedze ucitelia s nou poriadne narabat ani nevedeli a hodili tam znamky raz za pol roka...
na nešom gympli to existovalo ešte za mojich čias a niektorí učitelia boli vcelku aktívni, takže hneď, ako sa opravili písomky, sme aj vedeli, čo sme dostali
ja som si uz 5x bol od zastupcu pytat heslo a 5x som ho stratil za 4 roky ... vyhoda ze vies ake mas znamky ( casto by som nechcel vediet ) a nevyhoda ze rodicia vedia ake mas znamky ... ja vravim rodicom znamky ale ked sa vyskytne dáka ta 5 par dni pred dakou chatou na cely vikend tak poviem az v pondelok o 5 a v tomto je problem s netovou ziackou ... ale uz to vieme zmenit takze si menim znamky ako mi pride za vhodne na dane obdobie
@baggy napr u nas nedavali na rodicovskom hesla, takže moji ani nevedeli že cosi take mame... a brat na ZS dostal heslo, nefungovalo, siel za triednou, že mu nejde, dala mu nove, nefungovalo a tak stale dookola nikdy sa tam neprihlasil
segra ju mala už pred 3 rokmi na zš, fungovala dobre, bola aktualizovaná, a myslím, že na to, aby sa učiteľ prihlásil do systému, naťukal príslušné známky a stlačil enter, netreba žiadnu špeciálnu kvalifikáciu. takže nevidím problém, aby e-knižky, resp. e-indexy normálne fungovali.
my máme aj e-index, aj papierovú klasiku, a vždy musí byť všetko zapísané v oboch. čo veľmi nechápem, lebo aj tak je rozhodujúci systém, ale budiž. aspoň mám čím dokladovať, ak sa náhodou profesor sekne a zapíše iné písmeno
@luc.ka lebo ak nahodou sa stane to, co mojmu priatelovi v polke leta, aby mal dokaz... lebo mu vypisalo, že spravil vsetky skusky, bol stastny a na mais nesiel lebo bol na dovolenke... po dovolenke sa vratil a mu vyhodilo, že jednu skusku neurobil a bolo už po opravnych terminoch a tak... no proste daco sa stalo so systemom a vyhodilo mu že neurobil skusku...
u nas na SS boli geriatrici ucitelia, co ledva zapli pocitac a bola to pre nich spanielska dedina...
jj, na to je ten papierový index dobrý, ale zase stalo sa mi, že mi profesor zapísal zlú známku, napísala som mu mejla, že sa pomýlil, a opravil mi to aj bez toho, aby som mu ukazovala index. zase oni tie testy majú hádam istý čas odložené (blbé, ak niekde fičia ina ústne skúšky
Okrem toho že to nejak neviem nikde nájsť tak sa toho v prípade našej školy nebojím tak ako by som sa mohol po mierne orwellovskej rozprave triedneho o úžasnej elektronickej žiackej knižke
Nie, pretože len matka má k nej heslo a potom sa čuduje prečo mám 4ku z matiky keď som tam mala zapísané dve jednotky vďaka senilnej triednej tak môžem zvysoka fakať taký systém ... (ach)
Je to parádna chobotina, pretože väčšina učiteľov je svedomitá asi ako Meliško pri riešení sudoku a zapisuje tam známky raz mesačne, niektorí dokonca raz za polrok. A potom ku koncu zrazu začnú naháňať, že „chýba ti 1% do jednotky, kámo, urob niečo prospešné!“ Ale aspoň sa šetrí papier...
na základnej škole a asi prvý dva roky na strednej je to podľa mňa užitočné, aby mali aj rodičia trochu prehľad. A potom je to zbytočné. Nás zastihla internetová žiacka knižka v maturitnom ročníku, to bolo všetkým akurát tak na dve veci. A keby to bolo skôr, naši by si moje známky aj tak nepozerali
Naši na tej stráne v živote neboli a ja tiež už dobrého 1 a pol roka nie lebo furt strácam heslo a nechce sa mi otravovať školského admina aby mi ho zopakoval.
my mame len taku ziacku knizku a neni to boh vie co...znamky tam aj tak moc nedopisuju nikdy clovek nevie na com je..a ak si clovek chce blicnut boze ist do haja..bo rodicia o tom hned vedia..pre istotu dochadzku tam dopisuju stale!
moji rodičia vedia o každej mojej známke a keď sa prišťastí nejaká tá dvoječka troječka tak ja im to netajím lebo oni sa na mňa nehnevajú a proste iba sa to so mnou doučia alebo mi povedia že si to mám preštudovať
Je mi to 5, lebo jednak mi tam mama nechodí (neviem ani, či má meno a heslo a jednak nemám zlé známky, že by som ich musela tajiť alebo tak. A keďže si ich nikam nezapisujem, tak aspoň viem, čo mi vychádza (z niektorých (tých dôležitých) predmetov to berú vážne, napr. matika, ona to aktualizuje hneď; inde zas možno raz za dva mesiace...).
máme to už dávno a mama tam nebola ani raz.. a je mi to jedno... nemávam zlé známky.. a aj tak tam všetky známy nahodia učitelia len na konci pol roka/roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
takže s trochou šikovnosti sa dali pozerať cudzie známky
my máme aj e-index, aj papierovú klasiku, a vždy musí byť všetko zapísané v oboch. čo veľmi nechápem, lebo aj tak je rozhodujúci systém, ale budiž. aspoň mám čím dokladovať, ak sa náhodou profesor sekne a zapíše iné písmeno
u nas na SS boli geriatrici ucitelia, co ledva zapli pocitac a bola to pre nich spanielska dedina...
jj, na to je ten papierový index dobrý, ale zase stalo sa mi, že mi profesor zapísal zlú známku, napísala som mu mejla, že sa pomýlil, a opravil mi to aj bez toho, aby som mu ukazovala index. zase oni tie testy majú hádam istý čas odložené (blbé, ak niekde fičia ina ústne skúšky
..kks,teraz si tak spominam..ako na zakladke,kazdy druhy den rodicov chytali tie podpis-manie..teraz by ma to asi zabilo ..
k tejto internetovej ma pristup len mama myslim,a ta si na to spomenie tak raz-2 krat do roka
neviem, načo to je........dnes si to decká vedia hacknúť.......aspoň daktoré