pokiaľ ste od seba strašne ďaleko, je to podstatné. pokiaľ má jeden 20 a druhý 60 je to podstatné. napríklad preto, že vznikajú problémy s potomstvom a takisto aj s tým, že jeden umrie o 40 rokov skôr ako druhý.
Vek, vzhľad a vzdialenosť sú podstatné...pre každého do určitej miery...niektorí si to len neuvedomujú alebo si to nechcú uvedomovať...potláčajú to v sebe, no je to podstatné
Nehovorte mi, že by ste chodili s partnerom(partnerkou) o 15 rokov mladším...alebo starším a s nejakým škaredým ohyzdom?
@ladypetushqua Práve tým, že si napísala "ak to nie je viac ako 20 rokov" si vlastne dala najavo, že ten vek tam zohráva úlohu Čiže je podstatný...
@nobile Lenže láska sa rodí zo vzájomnej interakcie medzi mužom a ženou...tá interakcia pramení zo vzájomných sympatií...jeden druhého priťahuje, rozumejú si...majú jeden o druhého záujem. Ak by tam nebola tá vzájomná iskra, tak by sa to nedostalo do úrovne "vzťahu" a zotrvali by len v oblasti kamarátstva, alias "friendzone". Vzájomná príťažlivosť (a teda výzor) je vskutku dôležitý...
@smartboy jenny a tak podľa mňa hej, veď ona od neho utekala a začínla si s inými, hľadala, a mala to v povahe alebo proste...no, bola tak dojebaná, že robila chujoviny. normálka.
@firestorm No a kto hovoril, ze ma chybat iskra a vzajomna interakcia?
Absolutne sa to nevyylucuje.
Vzajomna pritazlivost je relativny pojem.
Asi nemas dost zenskych kamaratiek... Lebo co zena to iny vkus.
A clovek sa niekedy naozaj chyta za hlavu, ako moze ta ci henta spavat s hentakym ohyzdom a predsa sa to deje a ked sa jej na to opytas, tak ti bude basnit o tom, aky on je krasny
Proste tieto veci, ako vek a vzhlad, su velmi relativne.
A vzdialenost nemusi hrat rolu v tom, ak sa dvaja naozaj uprimne maju radi...
Poznam viac takychto parov, ked sa vidia iba o vikendoch, (aj to kazdy druhy) lebo ich deli 500 - 600km a uz roky spolu takto funguju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Keď som ho veľmi potrebovala , keď som chcela byť s ním, keď som ho chcela objať a nešlo to ... Na moju povahu to nie je ...
Nehovorte mi, že by ste chodili s partnerom(partnerkou) o 15 rokov mladším...alebo starším a s nejakým škaredým ohyzdom?
Vraj je to cit hlboky, co hory prenasa...
v jej priebehu? čiastočne nesúhlasím. (najjednoduchší je ten príklad so vzdialenosťou)
v jej trvaní a konci? nesúhlasím.
Ked s niekym chodis to este nemusi znamenat, ze je tam laska.
(Vo vacsine pripadov tam je nieco co lasku nevidelo ani z rychlika)
A naopak, ak su dvaja od seba vzdialeni aj 10 000 kilometrov, tak to neznamena, ze sa nemozu milovat...
Dalej zenske bytosti sa dokazu zamilovat aj do skaredeho chlapa...
A ak su obaja dospely, tak vek je naozaj z toho vsetkeho zvycajne ta najmensia prekazka
Ale tu hovorime o tej bajnej, vysnenej, vsemoucej laske.
Mozme o tom polemizovat, ako o niecom neexistujucom.
Tak ako sa na birdzi polemizuje o Bohu...
@nobile Lenže láska sa rodí zo vzájomnej interakcie medzi mužom a ženou...tá interakcia pramení zo vzájomných sympatií...jeden druhého priťahuje, rozumejú si...majú jeden o druhého záujem. Ak by tam nebola tá vzájomná iskra, tak by sa to nedostalo do úrovne "vzťahu" a zotrvali by len v oblasti kamarátstva, alias "friendzone". Vzájomná príťažlivosť (a teda výzor) je vskutku dôležitý...
Ale tak ja len malo ludi presvedcim o tom, ako funguju hormony a chemia a ze si lasku pletu vlastne s tymito zalezitostami...
A hodil by sa tu ten obraztok s nasledujucim textom.
"I don't know if I'm in love, or just horny".
vzdialenosť-tiež si myslím že je podstatná...ako príklad by som dal Forresta Gumpa, tú jeho priateľku ktorej meno som zabudol
keby bol pri nej a nie vo Vietname a neviem kde všade, určite by si nezačala s niekým iným
Absolutne sa to nevyylucuje.
Vzajomna pritazlivost je relativny pojem.
Asi nemas dost zenskych kamaratiek... Lebo co zena to iny vkus.
A clovek sa niekedy naozaj chyta za hlavu, ako moze ta ci henta spavat s hentakym ohyzdom a predsa sa to deje a ked sa jej na to opytas, tak ti bude basnit o tom, aky on je krasny
Proste tieto veci, ako vek a vzhlad, su velmi relativne.
A vzdialenost nemusi hrat rolu v tom, ak sa dvaja naozaj uprimne maju radi...
Poznam viac takychto parov, ked sa vidia iba o vikendoch, (aj to kazdy druhy) lebo ich deli 500 - 600km a uz roky spolu takto funguju
.
JE.
proste je a neverím nikomu kto povie že nie. Delí ma od neho 500 km, vidíme ja každé tri týždne na necelé dva dni.
Jediné poztívum sú prázdniny a vidina dlhšieho času spolu.
Pochybujem že by nejaký vzťah na diaľku vydržal, keby sa mohli výdavať len málo, ale nemali by perspektívu, že raz v budúcnosti budú bližšie k sebe.
A nesúhlasím s vek a vzdialenost.
cez výšku, váhu a vzhľad sa dá preniesť
vek by tak na 50% mohol byť problém
a vzdialenosť problémom určite je, teda aspon pre mňa
V LÁSKE nie v PARTNERSKOM VZŤAHU (alebo nebodaj vo výbere partnera)!!!
to je dosť rozdiel!
A teda s obrázkom súhlasím.