ja žiarlim lebo sa proste neviem neviem ovládať pretože toho človeka milujem.... a nemám absolútne žiadnu toleranciu voči šmatraniu sa mi do kapusty.bodka.
nemyslím si že zrovna žiarlivosť je dôkazom lásky..ja nežiarlim pretože som pochopil že to je zbytočné a vždy záleží na tom druhom ako sa zachová, môžem sa kľudne hádzať o zem, ale žiarlivosťou toho moc nezmením..
Podla mna je normalne ak sa clovek do istej miery boji o toho druheho lebo na druhu stranu 100%tna istota tiez nieje najidealnejsia, clovek si potom prestane casom vazit tu druhu osobu. Ako v kazdom pripade, ziaden extrem neni dobry.
ked pocuvam v triede akí ziarliví su moji spoluziaci ( u niekt.to znie takmer uz ako posadnutost),tak som brutalne stastna,že som sama a nemam na krku ziarliveho partnera
Kto žiarli, je majetnícky/neverí si/z nejakého dôvodu neverí tomu druhému/principiálne neverí druhým ľuďom/chce pozornosť. Väčšinou to asi ide ruka v ruke s ľúbením. Ja som ale prežívala žiarliace pocity aj keď sa kocúr obtieral otcovi o nohy, lebo mne to nerobí. A zas na druhú stranu, frajer je iná povaha ako ja a nežiarli a nepochybujem o tom, že ma ľúbi. A čím som si bola vo vzťahu k nemu istejšia, tým menej žiarlivá som bola, ale neochladla som voči nemu, naopak. Proste verím, že žiarlenie je vec nátury a možno nejakých okolností, nie lásky.
napríklad ja som na začiatku terajšieho vzťahu véééľa žiarlila lebo...lebo!
teraz by som mu už takú žiarlivostnú scénu nespravila.
menej žiarlim ale to neznamená, že menej ľúbim. proste som niektoré veci pochopila. stále žiarlim ale už len trošeno.
ale neviem si predstaviť, že by som nežiarlila vôbec. u mňa by to znamenalo nezáujem. a taktiež si neviem predstaviť, že by frajír nežiarlil. aspoň trošeno musí
ja mám extrémne žiarlivú priateľku... a či mi to vadí? nie. všetci musíme robiť nejaké ústupky vo vzťahu a tento mi aj celkom vyhovuje... a aj ja som v poslednej dobe stále viac žiarlivá... snáď to nepokazí vzťah, ale to už nechám na osud
nesúhlasím, žiarlim aj na chalana ktorého nepoznám a mám s ním stráviť jeden deň v práci za pultom.. a furt sa tam k nemu bude jebať nejaká barmanka z inej pozície
pokiaľ sa to týka lásky, dávam áno. Pokiaľ sa to týka pozornosti, tak nie.
Ale je to rôzne (predstavsismajlikazeneviem)... vo vzťahu pred skoro 2 rokmi som vôbec nežiarlila. Asi som ho až tak nemilovala, ako milujem Ondreja A v tomto vzťahu som na začiatku žiarlila jak prasa. Aj on. Ale teraz už nežiarlim až tak ako kedysi, lebo mu verím. On žiarli, má to v povahe, ale on sa bojí. I keď občas sú situácie, kedy preháňa, ale určila som si medze, čiže myslím, že už žiadne nabudúce čo sa toho týka nebude
niečo na tom bude, bolo by mi divné, kebyže chlap, ktorý ma miluje nežiarli... ale v dnešnej dobe to chpem, teda ľudia okolo mňa, že keď niekto moc žiarli tak to ospravedlnia tým, že šak ma miluje
ja myslim ze ano.. osobne som chorobny ziarlivec .. ide ma roztrhat, ked toho svojho vidim ze sa hoci len rozprava s nejakou kamaratkou, alebo o nom pocuvam, ze s hentou bol tam, a bla bla bla.. no vzdy to dusim v sebe, popripade ponadavam pred kamaratkami, nikdy by som mu nemohla robit nejake ziarlivostne sceny, na to zas niesom.. tak sa vecne len upokojujem tym, ze ma moju doveru, tak nech sa podla toho aj chova
@amikadze prešla som si ešte raz svoj koment a uvedomila som si, že v prvej vete som sa venovala len ľuďom žiarlivým nad nejaký rámec a vlastne som ako keby reagovala na výrok "kto je žiarlivý, miluje" a nie "kto (za)žiarli, miluje", tak som potom aj "bežne žiarlivých" ľudí strčila do nejakej škatuľky. ale okrem toho, že som to trochu zextremálnila, si stojím za tým, že tá ekvivalencia proste neplatí, už tu bolo viacero pekne sformulovaných vyjadrení o tom, že žiarliť sa dá bez lásky a ľúbiť sa dá bez žiarlenia
Žiarlenie súvisí skôr s vlastným vnímaním vecí všeobecne ako s mierou lásky voči partnerovi. Teda nie, nesúhlasím, žiarlia aj tí čo nemilujú a milujú aj tí čo nežiarlia.
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ked pocuvam v triede akí ziarliví su moji spoluziaci ( u niekt.to znie takmer uz ako posadnutost),tak som brutalne stastna,že som sama a nemam na krku ziarliveho partnera
podobné typy nech sa mi radšej oblukom vyhnú
napríklad ja som na začiatku terajšieho vzťahu véééľa žiarlila lebo...lebo!
teraz by som mu už takú žiarlivostnú scénu nespravila.
menej žiarlim ale to neznamená, že menej ľúbim. proste som niektoré veci pochopila. stále žiarlim ale už len trošeno.
ale neviem si predstaviť, že by som nežiarlila vôbec. u mňa by to znamenalo nezáujem. a taktiež si neviem predstaviť, že by frajír nežiarlil. aspoň trošeno musí
Ale je to rôzne (predstavsismajlikazeneviem)... vo vzťahu pred skoro 2 rokmi som vôbec nežiarlila. Asi som ho až tak nemilovala, ako milujem Ondreja A v tomto vzťahu som na začiatku žiarlila jak prasa. Aj on. Ale teraz už nežiarlim až tak ako kedysi, lebo mu verím. On žiarli, má to v povahe, ale on sa bojí. I keď občas sú situácie, kedy preháňa, ale určila som si medze, čiže myslím, že už žiadne nabudúce čo sa toho týka nebude
Žiarliť môže človek na hocikoho a hocičo. A aj ak ide o človeka, ktorý mu je v princípe ukradnutý.
A som si istý, že žiarlivosť môže byť prítomná aj v manželstve ľudí, ktorí sa doslova nenávidia.
hovorím to tisícikrát, keď raz niekoho ľúbim, 100% mu verím a vyžadujem po ňom to isté, inak to nejde..
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
pre dievčatá a ženy majú zas tieto kurzy a tréningy ako na mužov:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen