@nietimekki Tiež si myslím. Bakošov investorský konzervativizmus sa môže Košiciam škaredo vyplatiť. Ja si myslím, že na SR je dosť sponzorov a finačných skupín, ktoré majú záujem na expanzií do ruska, resp. na dobrých stykoch s miestnymi firmami, ale ak Košice zaspia, tak si Slovan väčšinu z nich podchytí a potom už Košičania nenájdu dosť sponzorov na vyskladanie aspoň 10 - 12 mil. rozpočtu
vyzerá to , že za pár rokov sa bude hrávať silná europská liga, čo hokej posunie vpred, po odchode tímom do KHL pôjdu nejaké tímy do Čiech a ostatné prejavili záujem o Rakúsku ligu
@aguri500 Nemám taký pocit... Práve ľuďom, ktorý ho najviac nenávidia chýbať bude. Pretože extraliga je dobrá len pre fanatických fanúšikov, ktorých najviac na hokeji vzrušuje iracionálna nenávisť voči iným, najmä úspešným tímom. Pretože ak by sme sa pozerali na kvalitu, tak tá nestojí za veľa v porovnaní s ČR, a už vôbec nie v porovnaní s KHL. Takže ak zmizne rivalita (rozumej objekt nenávisti), hokej v extralige už nebude stáť za nič ani pre tvrdé jadro
@jerometoucanrainbow podľa mňa si až príliš veľký optimista Na Tipsport extraligu v ČR nikto z našich s výnimkou BA a KE finančne mať nemôže, obzvlášť ak by peniaze išli do KHL. Pri malých súťažiach je ako TE v ČR a TE v SR sú rozhodujúci regionálny a nie celoštátny sponzori a tých v PP a TN nemajú takže o ČR pochybujem. A EBEL liga, tá má tiež svoje hranice rozširovania, navyše spôsob hokeja v EBEL lige je dosť ... neslovenský
jednoznacne ale z dlhodobeho hladiska maju sancu asi len KE a BA, kvoli sponzorom, velkosti miest a stadionom atd. To su asi jedine 2 mesta, ktore by boli schopne ist bez straty ale museli by to riadit fakt velmi schopni ludia, co neviem neviem
@tomas71 nie je iné východisko, ak odídu Slovan a Košice, tak 4 tímy už prejavili záujem o EBEL a KHL do budúcna vyzerá na priberanie tímov zo Švédska a Fínska,príp. ešte Švajc, takže si myslím, že sa to dosť premieša po ligovej stránke v Európe...samozrejme je to isto minimálne 5 rokov od nás
@bress súhlas, poprad je "dedina", navyše s nízkou kúpyschopnosťou obyvateľstva a relatívne malou spádovou oblasťou so zlou dopravnou infraštruktúrou v prípade vstupu KE a BA do KHL. A o ostatných je škoda sa baviť
@jerometoucanrainbow No viac ako 2 tímy na KHL nemajú a ČR extraliga padá z mnou spomenutých dôvodou, takže súhlasím s tebou, že EBEL je cesta. Ale ja osobne vidím aj ďalšiu. Pribratie tímov ako napr. Krakow, prípadne Ferencvaros do našej ligy, prípadne treba skúsiť prebrať Rakúšanom Vienna Capitals, v prípade, ak pôjde Salzburg k Nemcom Každopádne bude to zaujímavé v najbližších rokoch v Európe a mám taký pocit, že šťastie nebude priať prispatým manažérom a manažérom bez vízie. Teda aj našim
A neviem, či Švédi a Fíni privolia k vstupu svojich tímov do KHL, skôr to vidím na stredoeurópske tímy ako Eisbaren Berlín, resp. SC Bern Alebo novovytvorené tímy z SUI a GER.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@jerometoucanrainbow No viac ako 2 tímy na KHL nemajú a ČR extraliga padá z mnou spomenutých dôvodou, takže súhlasím s tebou, že EBEL je cesta. Ale ja osobne vidím aj ďalšiu. Pribratie tímov ako napr. Krakow, prípadne Ferencvaros do našej ligy, prípadne treba skúsiť prebrať Rakúšanom Vienna Capitals, v prípade, ak pôjde Salzburg k Nemcom Každopádne bude to zaujímavé v najbližších rokoch v Európe a mám taký pocit, že šťastie nebude priať prispatým manažérom a manažérom bez vízie. Teda aj našim
A neviem, či Švédi a Fíni privolia k vstupu svojich tímov do KHL, skôr to vidím na stredoeurópske tímy ako Eisbaren Berlín, resp. SC Bern Alebo novovytvorené tímy z SUI a GER.