nesúhlasím.. už naposledy keď som bol v Tatrách tak som nasrane krútil hlavou keď som videl nasilu vytrhané pásy kosodreviny kde budú budúce zjazdovky... ako by nestačila pred pár rokmi kalamita, tak si zničme Tatry ešte viac.. Nech sa neposerú, kto má na to ajtak pojde lyžovať do Álp, tie cenové rozdiely zas niesú také závratné a možností je tam omnoho viac.. ale hold Slovensko-Slovakia.. čo dodať
nasi pani poslanci a miilionari chcu tatry totalne znicit, vsetko vyrubat, postavi drahe hotely a zjazdovky, a to co tam niekedy bolo budeme nasim detom akurat tak na fotkach ukazovat
sme mala krajina, a aj to malo co mame dobre chcu tie spiny zlodejske znicit v prospech svojich chutok a predvadzat sa druhym, ze oni na to majúúúúúúúúúú.... ale do hrobu si nic neodnesu, jedna spravodlivost na tomto svete.... nahovno im budu ich miliony.....filip
zjazdoviek mame dost,aj hotelov..zbytocne tie fungujuce budu prichadzat o ludi.. zbytocne narusime domov zvierat,ktore ziju v Tatrach..som zvedava,ze ako sa budu obhajovat,ked na Slovensku bude uz fakt minimum kamzikov a inych zvierat.. akoby nam nestacilo to,co mame..nech si ludia chodia na tie miesta,kde sa da.. sa tvarime,akokeby milardy ludi chodili do tych Tatier
nakoniec aj dobre, že ministerstvo ŽP rušia, očividne tam sedia ľudia, ktorí nevedia ani čo je to ten biotop. navyše takto klamať... fuj... hanba Slovensku. cestovný ruch určite rozširovať netreba, ľudia, ktorí chodia do Tatier tam prídu kvôli prírode a nie kvôli predraženým hotelom a zjazdovkám. keby radšej investovali do iných vecí. a tá výhovorka, že tam v doline sú napadnuté stromy - smiešne. biotop sa pozbiera aj sám, príroda to bez nás zvládala dlhé roky. len naši idioti museli nasadiť všade smreky a tak to teraz aj vyzerá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Svoj názor som napísal do blogu. » www.birdz.sk/webka/james144/...
Fakt ma to naštvalo.
viac k tomu nemám čo povedať.
Na druhej strane ak chcem byť realista...
keď už skončí amazonský prales... tých pár stromov nás nezachránbi....