Tak a je asi najvyšší ( dúfam, že už nie neskorý ) čas na hľadanie letnej brigády, či už na Slovensku alebo v zahraničí. Nemáte niekto niejaké overené agentúry alebo typy kde by to mohlo byť? Nakoľko som študent SŠ a ešte nie maturitný ročník, takže m
lebo kvôli tomu, že som si našla fixné zamestnanie (aspoň na nejaký rôčik, kým sa neposuniem ďalej v osobnom raste), som musela odmietnuť najskvelejšiu brnenskú prácičku na svete u najskvelejšieho šéfa.
ale dojdem im tam a budem mu tam obsmŕdať celé dni a aspoň tri noci strážnika robiť, nech si užijem tú atmošku! ^^
ja by som bola normálne schopná si presrať letné voľno tam kebyže fra nemám!
ja idem cez jednu ..ja ju nemam overenu ale kamarati ano a pracu mi to naslo v kontakte to so mnou je tak asi bude dobre a kazdroocne ide s nou vela studentov a pristup maju fajn takze pohoda ...
aj ked ak chces ist do europy tak bysom cez agenturu nesla ..dost je to finanncne narocne ak si chces zarobit radsej chod na blink alebo si posielaj zivotopisy niekam .. neviem ..nechcela by som byt v tvojej kozi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
lebo kvôli tomu, že som si našla fixné zamestnanie (aspoň na nejaký rôčik, kým sa neposuniem ďalej v osobnom raste), som musela odmietnuť najskvelejšiu brnenskú prácičku na svete u najskvelejšieho šéfa.
ale dojdem im tam a budem mu tam obsmŕdať celé dni a aspoň tri noci strážnika robiť, nech si užijem tú atmošku! ^^
ja by som bola normálne schopná si presrať letné voľno tam kebyže fra nemám!
aj ked ak chces ist do europy tak bysom cez agenturu nesla ..dost je to finanncne narocne ak si chces zarobit radsej chod na blink alebo si posielaj zivotopisy niekam .. neviem ..nechcela by som byt v tvojej kozi