teda..mna tato kniha brutalne zaujala a je to jeden z fakt MALA pribehov o upiroch ktory stoji za to...striedaju sa tam zaujimave dialogy a romatika..napatie asi som blazon ale ten pribeh ci uz kniha alebo film..je proste...uzasny
film v pohode, ale keby tam nehral ten robert, tak by to bolo pre vacsinu onicom...nie je tam nejaky brutalny dej...a kniha...nedocitala som , nudilo ma to..
@8 to je pravda, vacsina bab si to pozrie len kvoli hercovi... a potom si az kupia knihu a precitaju a hned sa nadchynaju ake to je skvele...
ale pre mna, co som to citala uz viac nez pred pol rokom to uz take uzasne nie je vdaka takymto ludom.. :/ film to vsetko pokazil
Ja som sa o knihe dopočula od kamarátky a to som ani nevedela, že nejaký film existuje Knihu som prečítala za tri dni a až potom zistila, že budúci týždeň príde do kín prvý film a to som dovtedy prečítala ešte aj druhú knihu a tretiu som načala
Ale podľa mňa je kniha viac než super. Je to tam krajšie popísané a to film nedokáže vyjadriť
skvela kniha, autorka ma naozaj velmi dobry styl a to obcasne posunutie do mierne satirickej roviny ma naozaj dostalo a film je tiez super, ku podivu dost sa drzi knihy, aj ked niektore sceny nemuseli vynechat...
a tak twilight nema chybu, aj film aj kniha su super aj ked je fakt ze film bol dost na rychlo spraveny, ale aj tak je v pohode,a co sa tyka knih vsetky su super aj ked niv neni nic moc, hlavne s tym jacobom
mozno poviete ze som blazon ale mozno by som chcela zazit to co bella....spisovatelka ma naozaj dobry napad....film je super a nie len koli hercovi....ten dej ma proste pritahoje cim dalej tim viac...
kniha bola dobra, ale nezaradila by som ju medzi najlepsie co som citala, mozno chcem vela, ale toho opisu tam bolo akosik malo, pre mna tenka kniha, nechcem nejakoi kritizovat, sak tiez som sa od nej niekedy nevedela odtrhnut,ale neni to kniha kvoli ktorej by som nespavala alebo tak :, a dost mi to pripomina serial Buffy, premozitelka upirov, takze asi tak a film ten som este nevidela ale som nan zvedava
ja som knihu ete necitala ale film som si pozrela vdaka kamoske ktora stale citala jednu knihu o upiroch stale dokolecka a ze sa tesi na film s hl. Hercom tak mi to nedalo a vyplatilo sa som prekvapena aky dobry film taky sa len tak nenatoci...tesim sa na 2 a 3.....
teda síce ju čítam len pár dní...a dostala som sa len potom ako sú v tej reštike.....podla mna je to dosť dobrá kniha...a dosť ma bere.......ľúbi sa mi štýl akým je napísaná.....neviem.......je dobrá ....
Ľudia čo to nevideli alebo nečítali by to nemali kritizovať. Nie je to zlá kniha ani film.. Každý má svoj vlastný názor, to chápem. Ja mám ten môj a ten je že je to jedna z najlepších kníh ktoré som kedy chytila do ruky!
Nooo podla mna je to uplne perfektne vsetky knihy aj film aj secko uplne proste sa mi to paci super to je a Emmet je jednoznacne najlepsi zboznujem ho Kto by chcel este pokecat tak TS
čo vás tak dostalo na tej knihe? podľa mňa je dosť jednoduchá a nudná ale námet je fajn.. spisovateľka je šikovná len je tam podľa mňa dosť málo napätia... stále som čakala že sa niečo stane a nič tak neviem... príliš jednoduchá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale pre mna, co som to citala uz viac nez pred pol rokom to uz take uzasne nie je vdaka takymto ludom.. :/ film to vsetko pokazil
Ale podľa mňa je kniha viac než super. Je to tam krajšie popísané a to film nedokáže vyjadriť