Čaute chcela som sa opýtať či ste v poslednom čase čítali niečo fakt dobré a či by ste mi to odporúčali. Práve som totiž dočítala knihu a nechce sa mi len tak naslepo typovať po nejakej fajn knihe.
ja mám rád knihy od Bruna Travena...Cesta do Ríše Mahagonov, Loď Mŕtvych, Poklad na Sierra Madre...momentálne čítam Šakala od Fredericka Forsytha, tiež dobré čítanie...a Thoreaua nie a nie dočítať...
Artemis Fowl! - Eoin Colfer (8 častí)
Percy Jakson! - Rick Riordan (5 častí + voľné pokračovanie Bohovia Olympu)
Stratený svet v podzemí! - Roderick Gordon, Brian Williams (6 častí)
Legendy bojových umení! - Jeff Stone (7/8 častí asi)
Veľké dobrodružstvá! - Enid Blyton (momentálne do slovenčiny preložených 6 + 2 ešte nie)
(prvé dve sú peckové, úplne......moje najobľúbenejšie)
Talizman od Waltera Scotta. Kniha sa odohráva v období križiackých výprav na čele z Richardom Levie Srdce Plantagenetom. Kniha je plná nečakaný zvratov odhalení a intrig. Veľa Víjavou zo súbojov alebo bojového poľa sa nedá očakávať čo samozrejme pre čítateľa ako ja je síce smutné no je plná fylozofie s dobrou zápletkou a rôznych tajomstiev po ktorých odhalení čitateľoví padá sánka. To je dôvod prečo som si túto knihu obľúbil.
Divergenciu som už prečítala vlastne skoro všetky knihy z tej série okrem tej poslednej. Super bola Prva ale ďalšie sa mi už nezdali až také dobré... Percy Jaksna už mám tiež prečítaného ale všetky návrhy vyzerajú super. Asi skúsim všetky
Trocha dávnejšie som čítala pár kníh ktoré sa mi fakt páčili:
Tajomný gobelín všetky tri časti
Banka tiel to sa mi fakt páčilo a už dosť dlho čakám či nebude druhá časť a furt nič...
A potom ešte Draki to bolo tiež dobré ale to je už také až veľmi romantické má to tri časti.
A už mám vďaka nej zoznam takmer 100 kníh ktoré si chcem veľmi prečítať a stále narastá
Momentálne čítam poviedkovú knihu od môjho obľúbeného autora Roalda Dahla...Môžeš skúsiť od neho ktorúkoľvek knihu, napr. » www.databazeknih.cz/... knihy/carodejnice-33390 alebo nejaké poviedkové, je to jedno, všetky sú perfektné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Percy Jakson! - Rick Riordan (5 častí + voľné pokračovanie Bohovia Olympu)
Stratený svet v podzemí! - Roderick Gordon, Brian Williams (6 častí)
Legendy bojových umení! - Jeff Stone (7/8 častí asi)
Veľké dobrodružstvá! - Enid Blyton (momentálne do slovenčiny preložených 6 + 2 ešte nie)
(prvé dve sú peckové, úplne......moje najobľúbenejšie)
To sú dobrodružné a aj fantasy, ja iné nečítam
Tajomný gobelín všetky tri časti
Banka tiel to sa mi fakt páčilo a už dosť dlho čakám či nebude druhá časť a furt nič...
A potom ešte Draki to bolo tiež dobré ale to je už také až veľmi romantické má to tri časti.
A už mám vďaka nej zoznam takmer 100 kníh ktoré si chcem veľmi prečítať a stále narastá
Momentálne čítam poviedkovú knihu od môjho obľúbeného autora Roalda Dahla...Môžeš skúsiť od neho ktorúkoľvek knihu, napr. » www.databazeknih.cz/... knihy/carodejnice-33390 alebo nejaké poviedkové, je to jedno, všetky sú perfektné
super určite skúsim :happy: