Naj top seriál na svete!!! Úprimne, ešte stále ma čakajú tri posledné časti z 8. série, ktoré som nevidela, ale nejako sa do nich ani neponáhľam, lebo 9. séria začína až o veeeeeľa dní. A hlavne keď ja sa pustím do SPN, tak tri časti si pozrieť hneď za sebou pre mňa není problém. Čo je jeden z dôvodov, prečo som zvládla pozrieť si 8 sérií za necelé tri mesiace. 8)
@samwinchester no tak na ksichte není kto vie čo aspoň u mňa ale má úplne super postavu a vlasy proste to má jak chlap. a takých je teraz málo.. takže toto sú 2 dôvody prečo som z neho hotová
Prvé 2 - 3 série boli fakt dosť dobré, bolo to aj strašidelné niekedy (najlepšia časť - Wendigo). Teraz to už pozerám len kvôli Jensenovi 7 a 8 séria sú už dosť nudné. Ale tak to je asi u väčšiny seriálov
neviem sa dočkať 9 série
a je to super seriál, nielen kvôli obsadeniu ale aj dej je super, je síce pravda, že napr. tá siedma séria bola trochu odveci, ale ôsma bola super podľa mňa oplatí sa pozerať určite
a Dean a Cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Inak, všetkým to odporúčam!
a je to super seriál, nielen kvôli obsadeniu ale aj dej je super, je síce pravda, že napr. tá siedma séria bola trochu odveci, ale ôsma bola super podľa mňa oplatí sa pozerať určite
a Dean a Cas