Potrebujem vedieť , či po hudobno-dramatickom konzervatóriu mám nejakú šance uspieť (ako herečka-hraním divadiel , seriálov ... ) , alebo pravdepodobne skončím len ako učiteľka na ZUŠ-ke ? Je to naozaj súrne , vlastne sa rozhodujem , či ísť na konzervo al
musíš byť veľmi veľmi veľmi dobrá, alebo mať kontakty aby si sa uchytila vezmi si koľko ľudí vyštudovalo konzervu a niesú herci veď by tu bolo kopa hercov budem ti držať palce ale nedávaj si veľké nádeje a radšej ak chceš choj na gympel alebo na inú takúto školu, lebo z konzervy sa nikam nepohneš a na VŠMÚ sa sa ísť z hociakej strednej
Na túto tému sa dá reagovať normálne ? Kto má vedeť či sa uplatníš alebo nie ? Ale že som dobrá duša tak ti poradím choď radšej na Gymnázium alebo na Obchodnú
Ja by som nešla na gympel.
Neviem si predstaviť celú strednú robiť niečo čo ma nebaví.
A rovnako upratovačka môžeš byť aj z konzervatória ako aj z gymplu. Konzervatórium ti ale dáva väčšie šance a možnosti čo sa týka praxe ak to chceš naozaj robiť. (ono ale zase niektoré konzervatóriá zakazujú hlásiť sa na castingy, čo by z gymplu šlo)
@lucqa1597 ahoj, na ktoré konzervatórium ideš skúšať? Tiež sa pripravujem, talentovky mam 26. marca... a myslím si že je len na nás že či sa uplatníme alebo nie. Najdôležitejšie je stále sa snažiť byť lepší a lepší, pokiaľ by sa ti podarilo byť aj najlepšou v ročníku, stále treba makať a makať aby si ťa všimli. Ale poradím, hlás sa na štátnu školu, lebo na súkromnej im ide viacej o peniaze, než talent. Ja som si povedal, že buď ma vezmú na štátne, alebo idem na gympel. Držím palce, ozvi sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem si predstaviť celú strednú robiť niečo čo ma nebaví.
A rovnako upratovačka môžeš byť aj z konzervatória ako aj z gymplu. Konzervatórium ti ale dáva väčšie šance a možnosti čo sa týka praxe ak to chceš naozaj robiť. (ono ale zase niektoré konzervatóriá zakazujú hlásiť sa na castingy, čo by z gymplu šlo)