Poraďte nejaku overenu značku mp3/mp4.Môžte pridať aj značky s ktorými ste neboli spokojný.Kludne aj odkazy na nejake mp3/mp4 čo odporúčate,nejaké stránky .Viac v prvom komente.Ďakujem za váš čas!!
Viem že ich je plný net,čo si som už pozerala no nie a nie sa rozhodnúť a preto sa ešte opýtam tu..ak by ste fakt mali nejake odkazy na overene mp3/mp4 či niečo v dobrej cene alebo nejaké stránky na kupu tak hodte sem.Lebo kdekolvek su na nete mp3/mp4 a niesu ani k niektorým recenzie či hodnotenia,takže tak.
@kosmiklove bože ty si to nepochopilo prečitaj si to ešte raz!
to je fakt take na nepochopenie,chcem stranky a odporucania na kupu mp3/mp4 prehrávača!
kriste pane
@kosmiklove diki za mega informaciu..a poučenie do života bez ktoreho by som už nemohla žiť @Dumbledore vykludni,ukludni,skludni zachovaj klud a ic spať
@kosmiklove a teraz sa tu ideme hadať ako o posledný kusok čokolady alebo čo? kokso potrebuješ si ešte rypnuť,tak máš ts a najdi si niekoho ineho papa !!
@bebubi co to trepes to je uplne normalne. ked chces prehravac tak napis prehravac. jednoducho povedane mp4 je video format a mp3 je audio format...ked ides kupovat auto tiez neprides do obchodu a nepytas si kolesa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to je fakt take na nepochopenie,chcem stranky a odporucania na kupu mp3/mp4 prehrávača!
kriste pane
mp3 (mpeg2 audio layer3) je dekodovaci format stratovej kompresie digitalneho zvuku a mp4 je format suborov v urcitom standarde
@Dumbledore vykludni,ukludni,skludni zachovaj klud a ic spať
nieje tá najlepšie
@kosmiklove vidíš niekto to pochopil
btw k teme ja som mala 5 rokov tento a keby mi ho niekto neukradol tak ho mam doteraz
@lorn ticho tam katus