Ja nie a pripadám si ako debilko, lebo nikoho takého nepoznám. Tepelne upravené zožeriem všetko, ale surová, to je boj. Jediné čo zjem s radosťou je uhorka a reďkovka, paradajky zjem, ale nemám to rada, mrkva detto a zele
Aj ja mám radšej surovú zeleninu ako tepelne upravenú. Dokonca niektorú surovú zeleninu úplne zbožňujem, zatiaľ čo keď je uvarená alebo zapečená, tak mi takmer až nechutí.
najradšej surovú, ale ani varenej sa nebránim. Inak @5 je síce pravda, že nevarená zelenina má viac vitamínov ako varená, ale napríklad u mrkvy je to naopak
radsej surovu ako tepelne upravenu, ale zjem aj taku to je jasne, varena brokolica s mrkvou mnam .... ja jem lent ak v zahrade hlavkovy salat, mrkvu a tak, ani to nemam umyte ci redkovky a tak
ja ju mám rada ale vlastne tie zeleniny ktoré mám rada sa ani tepelne upravovať nezvyknú (šalát, uhorka,paprika,redkovka,paradajka), ale koreňové zeleniny jem len varené, okrem mrkvy ak nie je horká, tú mám rada aj surovú.
sú aj čudnejší ľudia, takí čo nejedia ani ovocie ani zeleninu, bez ohľadu na druh a formu..... ale inak, surová zelenina je fajn, ale keby si mám vybrať tak tiež asi preferujem tepelne upravenú.
Ja mám rada takmer všetku zeleninu, ktorá sa dá jesť surová. Okrem cibule (tú by som surovú nezjedla, keď tak, len malý kúsok) a reďkovka - tá ma štípe. Zemiaky len tepelne upravené.
Moja najobľúbenejšia zelenina sú v prvom rade paradajky, potom šaláty, uhorky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale v oboch skupinach su nejake vynimky
ostatné mám radšej tepelne spracované, až na mrkvu, tú mám rada aj, aj...
a vlastne, šalát (šalátové listy) si ani neviem predstaviť tak tepelne upravené
Paprika, paradajky, uhorky, olivy, redkvicka, kalerab, petrzlen, mrkva, rukola, celer, cuketa, ... Vsetka surova zelenina
najlepšia je surová. má oveľa viac vitamínov. hodí sa ku každému jedlu. bez zeleniny si neviem predstaviť svoj život.
Surová je najlepšia
a priam nenávidím teplé paradajky
ale zase, väčšinu mám rada skôr varenú, veď takú kukuricu zje ťažko niekto surovú
Moja najobľúbenejšia zelenina sú v prvom rade paradajky, potom šaláty, uhorky...