Hovorí sa, že dobrý susedia sú druhou rodinou. Ale život so zlým susedom je peklom na zemi. Aký máš vzťah so susedom? btw, moji susedia majú na dvore pneuservis - drifty od 6ráno, zváranie a iné hlučné činnosti do hlbokej noci, napr. teraz som otvorila ok
aj to oproti nam jedna rodinka polociganov(niesom rasista) a dole na prizemi jeden chory ujko od ktoreho som sa strasne bala na zaciatku vazne vyzera hrozne a ma schyzofreniu cize je nevyspytatelny waaaaaaaaaaa
ked su mladi tak je t pohoda ale zas ak su to nejaky taki tak nieje nikdy klud a ked stari tak sa do vsetkeho staraju my mame v panelaku 3 mladych chalanov co beru drogy nie su nijak nebezpecny ale nikdy sa neda vediet nastastie som s nimi v dobrom ale vyhybam sa im to je vsetko
je to v pohode síce ešte pred 2,3 rokmi nad nama bývala dcéra tej čo tam býva a tá si ráno dávala na plne pecky rádio aj sem jej tam metlu buchal do stropu ale jak začala padat omítka tak som prestal a teraz už tam nebýva takže pohoda
Suseda, čo býva naľavo od nás, som odkedy sme sa prisťahovali, videla iba raz. Zvykne ma vytáčať tým, že si neskutočne nahlas púšťa televíziu (tak, že počujem každé jedno slovo), s najväčšou obľubou tak do jednej - druhej ráno, keď na druhý deň skoro vstávam... ale tak, otvorený konflikt sme s ním ešte nemali.
Napravo od nás býva celkom milý pár dôchodcov s čivavou. Nie, že by sme sa s nimi nejako extra kamarátili, alebo čo... ale sú milí
To skôr ja často rozmýšľam nad tým, čo si naši susedia musia myslieť, keďže často bývam, ehm... hlučná.
jedna sprostá suseda odišla čo mala každý večer pařbu v byte a hluk robila, naschvál nám špinila balkon (grckami napr.) ale odišli, a inak máme super susedov, hneď vedľa nás bývajú hrozne milí ľudia ktorí nám dávajú koláče a my im a tak
Naľavo býva starý pán , nič moc nerobí a napravo je jeden pozemok prázdny a hneď vedla kulturák . Takže okrem občasných disco v kulturáku je to celkom poho .
jedni susedia majú popred náš dom vychodený chodníček, lebo nemáme plot a im sa nechce obchádzať keď idú vyhodiť plasty, takisto v zime všetek ich sneh z chodníkov je u nás na dvore, a ich deti sa hrajú na našom piesku a keď si myslia že ich nevidíme tak nám jedia jahody
a tí druhí... vieme len toľko že kto príde prvý domov, ten má za úlohu vyvenčiť mačku ... a veľmi radi sa s ňou prechádzajú popri našom plote keď máme pusteného psa
no nadnami máme takú mladú rodinku a je tam jedna žena ktorá neskutočne nechutne nadávala svojmu 2 ročnému synovi a mojej mamke hovorila že kedy moužem spievať a kedy nie a že aj keď idem spievať do našeho druhého bytu tak to je počuť ako keby som jej spievala pri uchu,hlavne žže ona v noci a neskoro večer dupe jak slon a furt jak keby presúvali nábytok -.- (ale aspoň ten jej muž je zlatý,vyzerá ako biely bruno mars )
My sme to mali super... Bývali tu samé choré, hluché, staré babky, ktoré ani nevychádzali... Lenže už väčšina z nich, no zomrela.. a nasťahovali sa sem mladé rodiny s deťmi a pravdepodobne nastane deň kedy tie deti odstrelím, lebo sú nevychované a vreštia
Teraz je to pohoda, ale v lete sú rovno pod našimi okami a ja im hádžem špaky na hlavu
Hore nad nami sused stary mladenec si niekedy v noci dava kardiovaskularne cvicenie a ohromne ten stroj pišti a vrzga.... Vedla nas su dvaja alkoholici ale ked su triezvi tak šmiruju cez kukatko vzdy ked vijdem z bytu a zavolam si vytah tak su tam nalepeni a zrejme si myslia ze su nenapadni...potom uz mam len zopar susediek v mojom veku, s ktorymi sa ideme zavrazdit pohladom ked sa nahodou stretneme napr. Vo vytahu, je to dost neprijemne
Naša susedka bývala ako mačkárka zo Simpsonovcov. Mala aj psy ale tie jej zobrali. Potom sa zblznilla a oslepla tak išla do domu dôchodcov. Druhá si myslí, že náš dom je na jej pozemku. Samí srandisti.
Ked som sa nastahoval tam kde byvam teraz, mal som plan spravit muffiny a zoznamit sa s okolim. Tak gycovo americke. Ale potom som narazil na pochybnosti o tom ci by si ma len tak veterani pozvali do bytu a jedli by nase muffiny... A ci by som s nimi vedel vobec konverzovat, alebo by ostalo trapne ticho. to ze su na dochodku ma len jeednu nevyhodu. Zvuky treba tlmit, skiro vzdy su doma. Cize ked mam nejaku zensku navstevu, upozornujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked su mladi tak je t pohoda ale zas ak su to nejaky taki tak nieje nikdy klud a ked stari tak sa do vsetkeho staraju my mame v panelaku 3 mladych chalanov co beru drogy nie su nijak nebezpecny ale nikdy sa neda vediet nastastie som s nimi v dobrom ale vyhybam sa im to je vsetko
Napravo od nás býva celkom milý pár dôchodcov s čivavou. Nie, že by sme sa s nimi nejako extra kamarátili, alebo čo... ale sú milí
To skôr ja často rozmýšľam nad tým, čo si naši susedia musia myslieť, keďže často bývam, ehm... hlučná.
Obidvaja su slusni, nemam s nimi problem.
z jednej strany tu chodia ako na chalupu a z druhej strany je 83rocna babka..a nema pravnucku
a tí druhí... vieme len toľko že kto príde prvý domov, ten má za úlohu vyvenčiť mačku ... a veľmi radi sa s ňou prechádzajú popri našom plote keď máme pusteného psa
Teraz je to pohoda, ale v lete sú rovno pod našimi okami a ja im hádžem špaky na hlavu