Ahoj. Chcela by som sa len spýtať či niekto náhodou nevie kde zohnať sušené mäso, lebo v takých obyč. obchodoch ( bill, Tesco...) som to nenašla. Tak ken, že či to hľadať v supermarketoch alebi nejakých ,,špeciálnych" obchodoch?
v tescu maju tusim.. ale ak si najdes dobre masiarstvo, kde maju cerstvu hovadziu sveckovu, a nalozis si ju do marinady resp. iba nasolis nakorenis a ususis v susicke na ovocie, tak je to 100x lepsie, nez kupovane maso
ja som udil ryby - najprv boli den -dva v dost slanej vode s bylinkami a potom vysusit a udit bukovymi alebo vrbovymi pilinami - stružlinami- trochu akoby prachnivym drevom, Po niekolko hodinovej dymovej procedure este opakujem na druh den,Ryba v chladnicke sa scvrkla a zmenšila mäso - sa zatiahlo a bolo tvrdsie.Podla mna nieco take by sa dalo s mäsom ale myslim že tu to maju - » www.susenemaso.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov