@natashatko lebo ked sa budes rozvadzat tak vzdy mas sancu dostat daky byt alebo deti alebo prachy alebo hocico ale ked sa rozidete chlap ta moze vyhodit na ulicu a koniec nestaram sa
@kaylee prečo by ma mal vyhodiť na ulicu ja som samostatný človek ktorý sa nepotrebuje na chlapovi priživovať takže aj keby bývam uňho tak by som sa vynašla
ja som sa kedysi chcela vydat, ale mat mensiu svadbu (i ked v nasej rodine to ani nie je mozne) teraz vsak uz svadbu nechcem a ani nikoho nehladam, no ked sa najde niekto kto so mnou dokaze zit , tak svadba ano, preco nie? ale zatial ostavam pri tom nie
Doba je stále horšia, Človek nikdy nevie, že čo sa stane. Keď už sa rozpadá vzťah, tak je to šetrnejšie bez súdu a dohadovačiek. Šťastne spolu môžu ľudia žiť aj bez papierov. A áno, svadba síce môže byť veľmi pekný zážitok. Ale keď sa dvaja fakt milujú, tak by mali byť šťastný, že sú spolu aj bez toho. (Aj keď ak je to ozajstná láska, tak by sa svadby ľudia vpodstate nemali báť)
Ale tak či tak je mizivá šanca, že mňa osobne by niekto dostal do manželstva.
Vidím, že niektorí sú zásadne proti, že je to formalita, len papier na vzťah a tak...
Tiež som mala podobný názor, ale...
Som zistila, že v kútiku duše túžim raz mať tie krásne biele šaty ( s čiernym lemom , závoj a kyticu, byť prenesená cez prach novomanželom.. a neskôr spomínať na túto udalosť ...
áááááááááááánnnnnnnnnnoooooooo, chcela by som sa vydať, ale nie hneď, ale až za 4. roky, si zoberiem svoju lásku, svoho drahého, ktorého veľmi, veľmi ľúúúúúúúúúbim
žijeme si na divoko,a žiaden papier nepotrebujeme.....bola som o to požiadaná,ale slušne som to odmietla,a povedala,aby 3x do tej istej rieky nevstupoval....ked vidím tie ceremonie,hostiny,sluby a prísahy....a o pár kokov,ked prídu deti a starosti...nastáva zmena muž zabudol na prísahy a sľuby,vyhľadáva mladé slečny a zábavu,krčmu a kamarátov....alebo mu zrazu vyhovujú aj nadčasy v práci.....a žena sa mení tiež,ale následkom starostí a únavy a rozvod je na svete,ani jeden s nich si už nespomenie na sľuby a prísahy..... noo ale je to každého vec,len sa treba pozerať viac dopredu a nie len na ten deň D.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
lásku si nepotrebujem potvrdiť na kus bezcenného papiera.
ale raz áno...ale som proti honosným svadbám, to sú úplne zbytočne vyhodené peniaze, mohli by sa využiť na niečo užitočnejšie.
Ale tak či tak je mizivá šanca, že mňa osobne by niekto dostal do manželstva.
Tiež som mala podobný názor, ale...
Som zistila, že v kútiku duše túžim raz mať tie krásne biele šaty ( s čiernym lemom , závoj a kyticu, byť prenesená cez prach novomanželom.. a neskôr spomínať na túto udalosť ...