Jednoducho stále mám svalovicu, aj keď nemám mať z čoho, je to dosť nepríjemné a neviem, čo s tým.. úplne najviac ako keby pod kľúčnymi kosťami, proste kúsok nad prsiami.. ale aj na stehnách a hocikde inde. Ešte tie nohy by som teoreticky pochopila, keď č
@najivna len ja stále, asi dva mesiace vkuse, proste vždy to na ten deň prejde a potom zas..
a ako chodím do fitka 1-2 krát do týždňa, príp. niekedy plávať a hodinu týždenne mám badminton, ale všímala som si, či to má s tým niečo spoločné ale vôbec (akože určitý čas po cvičení alebo tak)..
@5 inac hej ja som raz mala kasel a akosi som chriachala krv a vygooglila som si ze mam akutnu rakovinu emboliu vnutorne krvacanie a potom som revala ze do rana zomriem
ja som mal dačo podobné, prišiel som doktorke s tým, že mi tuhne a tŕpne svalstvo ona mi povedala že to je stresom a asi za mesiac mi to prestalo a teraz jak ma naháňajú v škole ma to chytá zas...
@najivna dpč ja keby vykašliavam krv tak si asi volám sanitku okamžite to som zatial videla len vo filmoch a väčšinou ľudia skôr či neskôr potom zomierali
mne sa stava ze dostanem krce do noh tak nad ranom a potom mam svalovicu cely den aj dnes sa mi to stalo na jednej nohe ale netusim s coho to mozes mat ty
Moja naposledy údajne nevysvetliteľná svalovica nakoniec našla opodstatnenie v tom, že som sa plazmo predierala asi pol hodinu šípovoružovým zhlukom kerov v "uličke" o výške 50cm, no ale.. kto by to bol povedal?
Takže.. neplazila si sa náhodou popod ruže pol hodinu ?
inak svalovicu je najlepšie rozcvičiť, tak nebuď bábovka
nie, osobne, odkedy sa sprchujem po tréningoch studenou vodou, tak ani po tých najväčších kondičných zaberákoch svalovicu nemám... a to dokonca ani vtedy, ak sa vrátim do tréningového cyklu po pár vynechaných dňoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ako chodím do fitka 1-2 krát do týždňa, príp. niekedy plávať a hodinu týždenne mám badminton, ale všímala som si, či to má s tým niečo spoločné ale vôbec (akože určitý čas po cvičení alebo tak)..
Takže.. neplazila si sa náhodou popod ruže pol hodinu ?
nie, osobne, odkedy sa sprchujem po tréningoch studenou vodou, tak ani po tých najväčších kondičných zaberákoch svalovicu nemám... a to dokonca ani vtedy, ak sa vrátim do tréningového cyklu po pár vynechaných dňoch
a zacinam mat pocit ze bambullkaa je dalsi inteligentny fake