Fúúúúú... Keďže ja som taký temný a stále lietam v inom svete... Asi... by to bolo... Áno aj Stredozem, ale najviac ma láka Mordor ... No ale asi by som chcel byť najviac... Proste ja mám vlastný svet, kde láska, sny a temnota stretávajú sa...
Tak asi Star Trek svet, aj keď ma viac pokúša k Planescape, ale ten je brutálne nebezpečný a drsný, takže by to asi dopadlo zle .
Ak viac, tak najprv Planescape, potom Star Trek (kde by mi napravili všetky prípadné zranenia, mutácie a straty končatín), a potom plochozem (ktorá by mi snáď mierne napravila traumatizovanú psychiku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak asi Star Trek svet, aj keď ma viac pokúša k Planescape, ale ten je brutálne nebezpečný a drsný, takže by to asi dopadlo zle .
Ak viac, tak najprv Planescape, potom Star Trek (kde by mi napravili všetky prípadné zranenia, mutácie a straty končatín), a potom plochozem (ktorá by mi snáď mierne napravila traumatizovanú psychiku)
alebo niekde naspäť v čase.
alebo dopredu v čase.
alebo do vesmíru.
alebo futurama
Nikam, väčšina vecí, čo som čítala, sa odohrávalo v reálnom svete.
a inak by som chcela ísť s Doctorom!
...hmm, asi tu už spomínaný Rokfort a....NARNIU