mozno to bude zniet divne ale ako to vobec mozem ziskat?viem ze nechranenym sexom,lenze ked su obaja zdravi tak ako to vznikne?ako/kde sa vytvori ta bakteria?niekde to musi mat povod ale kde?dake zmutovane bunky alebo co?
???? zmutované bunky? preboha syfilis mal už Beethoven preto ohluchol...a keď sú dvaja zdraví a spia spolu chytiť ho nemôžu...jedine že by sa jeden z nich vyspal s niekým kto ho má...
Rizikovými skupinami sú protitútky z nižších sociálnych vrstiev, ktoré nepoužívajú pri pohlavnom styku ochranu, narkomani, či ľudia často striedajúci sexuálnych partnerov. Ani použitie prezervatívu ich nemusí uchrániť pred nákazou infikovať sa syfilisom možno aj pri bozkávaní, pokiaľ má človek v ústach čo i len drobnú ranku. Pôvodcom ochorenia je baktéria treponema pallidum, ktorá sa prenáša najčastejšie pohlavným stykom. No nakaziť sa možno aj krvou, baktéria ľahko preniká do organizmu cez narušenú kožu alebo sliznicu. Vstupnou bránou môžu byť trebárs ústa, prsné bradavky či oblasť konečníka. Takisto sa prenáša ochorenie z matky na jej plod cez placentu.
Pokial to nenechas zajst do tretieho stadia, prezijes... Ale ak to mas v druhom stadiu, zostane to v tebe do konca zivota... Ak nenajdu liek, co to dokaze znicit plne... len prve stadium sa da liecit bez "nasledkov"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak ale odkial ho ma ten kt ho ma??od dakej osoby s ktorou spal predtym...ale odkial to ma ta osoba?
» korzar.sme.sk/c/4635715/syfil...
@adsy presne tak...aj keď prostitútky sú kontrolované