Sex po svadbe - na túto tému tu už bolo kopec diskusií a je to aj pekné, keď to takto chce aj on aj ona a ako som už písala -môže z toho byť pekné manželstvo a je to dobrá prevencia proti nevere...lenže má to aj jedno
@leilla..vo vzťahoch s jedným sex.partnerom zas nie je s čím porovnávať ...ale máš pravdu..nevery sa stávajú aj v takých vzťahoch..záleží od charakteru osôb
keby to aj vydržali... a vyspali sa až vo svadobnú noc... čo ak si nebudú sedieť? to je úplne normálne, že každý môže mať iné chute, skrátka k sebe po tejto stránke nebudú patriť... potom čo? rozvod?
@tomias..skr átka ide o to, že tým že tieto baby majú "nahúckaný "strach zo sexu, boja sa vhupnúť do vzťahu lebo čo ked časom k tomu dôjde ..a tým pádom to má za následok že sa boja aj rodinu si založiť...noo osobne si myslím že kvalitného psychiatra by trebalo
teraz je tu forum so 170 komentmi čiže si myslím že ďaľšie forum už nebude mať vyznam... ale inak pri slovách "syndróm prehnanej čistoty" som sa pozrel na mamu s utierkou v ruke
@poke...vraj sa to tak vola že syndrom prehnanej čistoty kdesi som o tom čítala...ale mne zas ten názov evokuje skôr to keď niekto žije v bavlnke so strachom s baktérii a vírusov a prehnanou čistotou si "vyrába" alergie
Vo svojom okolí ich poznám množstvo a strach z hriechu ich zväzuje a je silnejší než to čo cítia( už sú po 50-ke a v živote nemali vzťah, sex, manželstvo deti...-vidno, že tým trpia ale prísna výchova nepustí )
môj názor- kazdy je vychovavany inak. krestansky rodicia vychovavaju svoje deti tak ako boli vychovavani oni. sex po svatbe je sucastou ich viery. to co tu pisala @somslavka ze ak si nesadnu tak sa rozvedu nie je pravda. krestania nie su za rozvody.vezmem si len niekoho koho naozaj milujem, dobre ho poznam a chcem s nim stravit zvysok zivota. /pre priklad-moji rodicia sa poznali takmer 30 rokov kym sa vzali a su spolu stastni dodnes/. sex podla mna nie je nevyhnutnou sucastou vztahu,aj ked to tak mozno vyzera. neberu sa pre to aby sspolu mohli spat. chcu spolu zostarnut a zomriet. budu v dobrom aj v zlom. ak im to neklape v posteli to nie je dovod k rozvodu. je to akoby sa rozviedli koli tomu ze niekto strati zamestnanie,alebo mu amputuju koncatinu.. ak si mam teda vybrat ci budem s jednym muzom,ktoreho naozaj milujem do konca zivota, hoci aj keby nam to v posteli neklapalo alebo mat 3-4 ex , s ktorymi mam mozno deti /co by vyslovene odporovalo mojej viere/ beriem prvu moznost..jednoznacne
@janehonda pekne si to napísala a myslím že ked medzi mini funguje chémia a komunikácia že si sadnú samozrejme pokiaľ nemajú nejakú anatomickú vadu a láskou sa dá prípadné neklapanie nejako vyriešiť.. ale aj tak je to ich vec či pred či po svadbe hlavne aby s tým pravým a aby sa tieto konzervatívne baby nebáli mužov a neboli prehnane opatrné lebo vzťah si vyžaduje istú otvorenosť a z tých možností by som si vybrala jedného partnera s kt. budem mať aj deti ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nemať s čím porovnávať je veľmi slabý dôvod... ako keby človek, čo ich mal viac, v živote iné nerobil, len ich porovnával...
I'm feeling strange inside I want to slash and beat you
I rip apart the things inside that excite you
I can't control myself I fucking hate you
pripadá mi to ako ojedinelý problém, neviem