Nás..študujúcich za učiteľov, dosť často pristihne syndróm vyhorenia, že už sa nedá ani veta prečítať, z tých "múdrych" skrípt....jednoducho nevládzem..neexistuje niečo overené na to, keď máte dať za 2 dni okolo 300 strán naspamäť...ale totálne naspamäť..
a ešte si neodpustím poznámku - osobne nechápem, prečo tak veľa ľudí ide pedagogickým smerom... veď profesia učiteľa je v našich končinách nechutne nedocenená... na vysokej sa ideš zodrať, a keď sa ti náhodou podarí doštudovať a nebodaj ešte nájsť fleka, tak v práci sa ideš zodrať tiež - a to všetko za plat, ktorý je v porovnaní s vynaloženým úsilim doslova výsmechom... jedine, že by ťa tá práca nejak nehorázne priťahovala a bavila
len skus si vyskusat medicinu, alebo pravo a zistis co je brutal (netvrdim, ze tvoja skola nie je tazka, ale urcite nepatri medzi najtazsie) trosku mi prislo smiesne co si tu napisala o tej kombinacii predmetov A dievca co budes robit v tretom rocniku? (skusky, bakalarka a statnice?)
Btw: tristo stranova kniha je este pohoda..u mna maju vsetky cca 300/ 400 /500stran
kedysi som o syndrome vyhorenia cital, pisali tam ze to postihuje ucitelov po 15 az 20 rokoch praxe ... ale tak ze to niekoho chyti uz na vyske, to je ina kava ...
Nechcem ta sklamat, ale toto nemas este syndrom vyhorenia. Ak by si mala syndrom vyhorenia, tak by ti to bolo uplne ukradnute a nehlada by si sposob ako sa to naucit.
Toto si len trochu unavena. Ja si chodim zabehat, alebo ina fyzicka aktivita uvolnuje mozog
nerozumiem celkom tomu, čo si napísala... myslela som, že syndróm vyhorenia sa týka už konkrétne človeka, ktorý učí zopár rokov; nastane po dobe veľkého zápalu, snahy začínajúceho učiteľa.... a nie študenta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@3 ako inak
@4 ja viem, len keď máš vela skúšok, a tesne ti nadväzujú, nemáš viac času, na učenie...dá sa to, len už tieto posledné sú katastrofou...:/
Ale tak prvý ročník na výške býva vždy ťažký.
Aspoň si to prečítaj a nauč sa to.
btw, chcelo by to relax... bacha na zdravie
@aguri500 ďakujem
len skus si vyskusat medicinu, alebo pravo a zistis co je brutal (netvrdim, ze tvoja skola nie je tazka, ale urcite nepatri medzi najtazsie) trosku mi prislo smiesne co si tu napisala o tej kombinacii predmetov A dievca co budes robit v tretom rocniku? (skusky, bakalarka a statnice?)
Btw: tristo stranova kniha je este pohoda..u mna maju vsetky cca 300/ 400 /500stran
Každopadne držím palce na skúškach
skúšal si to ? lebo ja som si to dával len deň pred skúškou, keď som fakt potreboval, normálne po tom cítim také teplo v hlave
no neúčinkuje to dlho, ale keď zješ dva naraz, tak je to celkom sranda - ale spravil som to len raz
@sajuri007
tu máte tú mp3 ešte som ju mala v pc ... z tade to už zmazali
» www.ulozto.sk/7606015/10-3-uc...
Toto si len trochu unavena. Ja si chodim zabehat, alebo ina fyzicka aktivita uvolnuje mozog