úprimne? už nikdy by som tam nešla .. odbor je fajn, čo sa týka uplatnenia aj pomôcok na škole myslím.. teraz dokonca robili nové knihy, dáku miestnosť, nové blbosti v labáku a vraj aj okná budú meniť akurát, že na nultú sa nedočkáš vrátničky a vonku mrzneš .. a k odobru, dosť zbytočných predmetov a nelogicky rozmiestnených počas rokov, profesori docela v pohode, teda v rámci normy, berú to tam štýlom ako vyučovanie na vysokej, čiže si vytlačíš poznámky a doma sa naučíš aj keď máš prd vysvetlené .. a samozrejme netreba zabúdať že nultým ako aj deviatym hodinám sa nevyhneš
@gabushka ake su to nulte a deviate hodiny? a nieco som pocul o imatrikulacii,co je to? a musim vediet kreslit?,(bunky,a chujoviny),lebo moje kreslenie je na urovni skolkara =D
@cool1223boy ako kedy, deviate sú zväčša cvičenia a nulté hocičo, mala som aj telesnú alebo aj odborné.. imatrikulácia, obyčajný blud, kde by mali prísť prváci, kt. tretiaci robia zle, ale tam sa ničoho nemusíte báť, lebo riaditeľka zakáže aj pomalovanie rúžom po tvári .. a k tomu "kresleniu", ty pozeráš do mikroskopu a kreslíš tie bunky, ale tam musíš len rozlišovať ich tvar alebo tak,alebo ako sme mi hovorili, nakreslíme si guličky,ale tak o zvládneš, ja teraz maturujem a doteraz mám s tým problém, kým to nie je trvalý preparát
@gabushka ty si z TT? a ako tam funguje latina?,je narocna,co sa týka výslovnosti?a aka je tam najlepsia ucitelka?, a samozrejme ta,ktorej by som sa mal radcej vyhybat,alebo dat si na nu pozor? =D a aky je rozdiel medzi obycajnou chemiou a farmaceutickou chemiou?,prepáč za veľa otázok,ale chcem byť pripravený na všetko, =D
@cool1223boy nie som, cestujem.. latinu máš rok, my sme boli vtedy na 2 skupiny, moja latinárka bola úplne v pohode, nemusel si sa ani učiť a mal si najhoršie 2, ale druhá bola hnusná a aj do členku si rada kopla, keď nevedeli, ale či ešte stále učia oni neviem.. tak učitelia, to záleží podľa toho kto ako komu sadne..ale tak v pohode sa docela dalo, mne hlavne nesadla učiteľka na anatómii, kde mala väčšina 3-4 .. rozdiel no, na obyčajnej máš to čo aj na základke, reakcie neutrlizáccii , oxidácie a pod, a farmaceuticka, máš skôr zameranú na využitie vo farmácii , viac teorie a biflovania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov