Prosím vás, viete mi niekto poradiť ohľadom tejto školy? A najlepšie keby mi niekto vedel porovnať komenského a szu-čku. Ďakujem veľmi pekne...a názor že slovenské školy sú naprd si poprosím nechajte...ja mám nato iný názor
@barb učím učím, aj ty dúfam len občas nestíham! @laiska A teba tento rok zoberú podla mňa, ešte keď si tak tesne skončila, že pod čiarou Strašne veľa ľudí poznám, čo sa prvý rok nedostali a už sú pomaly páni doktori z nich
@laiska Táto veta o šťastí sa mi moc nepáči, skôr by som povedala, že je to o tom, koľko z toho dokážeš zvládnuť a veľkú úlohu zohrá aj pamäť a to, či sa stresuješ
@barb Už dávno všetky, podklady mám doma od začiatku tretieho ročníka a potom mi naši kúpili nové, lebo tie staré sú jeden veľký šalát
@laiska napodobne,idem uz druhy rok na prijmacky, tiez mi vela nechybalo, zaujimalo by ma ako sa posuvala ciara,ak sa vobec posuvala...ale to uz sa asi nedozvieme...druhy pokus uz vyjde
@barb veď počkaj, prídeš tam a určite nejaký sexy bude na teba pozerať v plášti :-S Brno by bolo fajn, to nemáš ani tak ďaleko ako Prahu.. a v Brne je polka birdzu, možno niekoho stretneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nie každý má šťastie a dostal sa tam..skončila som tesne pod čiarou...tak pôjdem skúšať dalej
Podklady uz sa učis? Lebo aj ja sa tento rok chystam
Nemôžem ti povedať,že sa teším pretože by som bola najradšej keby nešiel nikto ale ak ideš skúšať prvýkrát, tak vela šťastia, je to katastrofa všade
No podklady na szu sú brutálne primitívne, takže až kým urobím skúšky na škole
Tu nejde o to, že by som nejakú školu odsudzovala, ale chcem byť proste v BA, je mi to najvýhodnejšie a všetko, je na tom niečo nepochopitelné??
@laiska A teba tento rok zoberú podla mňa, ešte keď si tak tesne skončila, že pod čiarou Strašne veľa ľudí poznám, čo sa prvý rok nedostali a už sú pomaly páni doktori z nich
Ide dosť o šťastie, o počet ludí a hlavne o počet zaplatených ludí :/ bohužial
@barb Už dávno všetky, podklady mám doma od začiatku tretieho ročníka a potom mi naši kúpili nové, lebo tie staré sú jeden veľký šalát
Ja som si každý den dávala do excelu všetkých ludí,že ako sa posunie hranica a zrazu len tak pribudlo 14 ludí (hovorím o UK) takže "nenápadné"
tí čo sa nezúčastnili boli dodatočne napísaný a bolo ich viac...títo boli pridaný len tak zrazu...zrazu som mala ine poradové číslo v systéme..