Nestáva sa Vám, že príde tá istá SMS aj 10x? .. mne sa to asi posledný mesiac stáva dosť často...ale neprídu mi naraz...ale napríklad každú hodinu..a stále to isté dookola.. neviete čo to spôsobuje?
@77hanes77 hej hej dobre si pamätáš s tým mobilom je viac starostí ako úžitku dobre skusim to stiahnuť..a chyba operátora neviem.. mám 2 Simky a pri oboch mi to robí
Ak sa ti nebude páčiť GO SMS, tak môžeš použiť aj Handcent sms ... ale nezabudni danú aplikáciu nastaviť ako predvolenú, aby ťa neupozorňovali obe aplikácie
inak mne to robilo tiež, ale to z toho dôvodu, že v mobile som mal nastavene tak, že ked som vymenil simku tak mi prišlo upozornenie, že môj mobil užíva niekto iný, v skr. že ak by mi ukradli mobil tak viem kto ho používa..
stiahlo mi to celý kredit bo som nevedel čo sa to deje, zjebal som aj operátora za to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Stiahni si napr. GO SMS a uvidíš, či ti to bude robiť stále .. ak áno, je to chyba operátora
Ak sa ti nebude páčiť GO SMS, tak môžeš použiť aj Handcent sms ... ale nezabudni danú aplikáciu nastaviť ako predvolenú, aby ťa neupozorňovali obe aplikácie
A ani neviem ako, ono sa mi to samo nastavilo ako predvolené
stiahlo mi to celý kredit bo som nevedel čo sa to deje, zjebal som aj operátora za to..