a "kamarat"mi hovori:sak daco hovor,to ticho je fest trapne... strasne mi to bolo smiesne a presli sme od ticha k rozoberaniu billa kosika,v ktorom sa chcel strasne odviezt
no ja sice niesom az taka ukecana, ale ked som vonku s nejakym chalanom, tak nedam sancu aby nastalo trapne ticho... ja vzdy nieco poviem... ked sem tam aj nejaku blbost, len aby nebolo ticho.. lebo ja tie trapne ticha nemam rada...
Poviem vetu: "A zase ticho..."... a potom sa to uz nejako rozbehne... ale zatial som to zazil len raz v zivote lebo ja nemam stastie na nic nie este na vztahy...
no mne sa to tiez nestava(lo) az ked som sla na rande s typkom co bol strasne tichy, kazdu vetu som z neho musela priam vytiahnut, no proste des.. zaroven s nim bola nuda, aj ked to bol fajn clovek.. neviem,proste sa stretli dvaja ludia, ktori radsej pocuvaju ako hovoria a trapne chvilky ticha hned vznikli.. neviem snazila som sa o nom nieco dozvediet..ale fakt to bolo ako z chlpatej deky a ja neznasam ked mam ja hovorit a druhy len prikyvuje atd.. :/
Osamote s babami von nechodim. Iba s najlepsou kamaratkou a s tou je stale o com kecat.. A ak sme vonku viaceri, tak tam sa vzdy najde niekto kto je stredobodom pozornosti..
Kazdopadne ked som vonku pijem pivo, a ked pijem pivo tak sa nemusim bat, ze by som bol ticho
heeeeeeeh....ja nefiem...ale fakt...clovek sa musi vynaaajst...neaku kocku zaheftit...ak sa ten clovek neprida...abo ostane cucat..hmm.....tak by som zbalila 7slivaaak...heheh....rada-pytat sa pytat sa,,,,pytat sa...atd...proste otazky...znak ze sa o druheho zaujimas...abo sa aspon tvarit ze ta to zaujima...to je vsjo...a uz potom viem...ci to je typek...ktoreho ete cem stretnut abo nee...hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
P.S. z inteligenciou to nemá nič spoločné :p
a "kamarat"mi hovori:sak daco hovor,to ticho je fest trapne... strasne mi to bolo smiesne a presli sme od ticha k rozoberaniu billa kosika,v ktorom sa chcel strasne odviezt
...ale ved ticho nemusi byt len trapne
A s clovekom s ktorym sa nemam o com rozpravat by som asi von nesla
Kazdopadne ked som vonku pijem pivo, a ked pijem pivo tak sa nemusim bat, ze by som bol ticho