@bordeauxfr Android tablet som zatial nemal len win, môžem povedať že v niektorých momentoch to zamrzelo, hlavne čo sa týka aplikácií na dotyk Veľmi slabý obsah je obchodu windowsáckeho aspoň zatiaľ, záleží na tom kolko do toho chceš investovať, ja som mal tablet windows za 300€ a stále ma brzdila ramka a výkon procesora takže ak chceš win tak odporúčam skôr ntb a na hry, video, socialne siete a zábavu by som ti odporúčal android
Nikdy som si nezahral Battlefield 4, commander lebo na emulator nebolo dosť pamäte ....
@Efyks v niektorých sa to dá, ale to budú drahšie kusy prípadne asus ak má nejaký tablet možno by to šlo kôli tomu, že používajú intel procesory
No neviem...osobne mi príde win použiteľnejší ako android...ak by som ten tablet používal iba na zábavu, tak mi je to asi jedno, ale keby som ho používal ako dizajnér, tak radšej win
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Nikdy som si nezahral Battlefield 4, commander lebo na emulator nebolo dosť pamäte ....
@Efyks v niektorých sa to dá, ale to budú drahšie kusy prípadne asus ak má nejaký tablet možno by to šlo kôli tomu, že používajú intel procesory