co hovorite na tento tablet? » m.heureka.sk/tablety/xiaomi-... za nieco pod 300€ sa mi zda dobry ma taky isty procak ako Nvidia Shield co vy nan hovorite?
@vachtlik Z akého dôvodu potrebuješ tablet? Len preto, že je to teraz "in" ? V tomto prípade je to zbytočná investícia a ja byť na tvojom mieste tak namiesto tabletu zainvestujem do nejakého NTB a aby bol vhodný na prenášanie, tak max 13-14''
Ja mám ASUS Transformer T100 presne kvôli @3
Je to plnohodnotný tablet, aj plnohodnotný NTB s klávesnicou, 500gb HDD a 9hodinovou výdržou. Čítam na tom knihy v PDF, poznámky písané na prednáškach a doma aj konzumácia obsahu.
No to je uplne idealna volba, len ja ked som kupovala novy nb, potrebovala som 15,6+ uhlopriecku... a tabletik je mini 7
Ale ak raz pride na to, ze bude treba novy nb, volba je jasna
Ja mam yoga lenovo, fasa vecicka a nemrzne jak ostatnym mrznu tablety...
Neviem naco mi to je v podstate, ale tak ked chcem rychlo na internet banking, alebo citat nejaku e-book pred spanim je to lepsie jak notebook...
A na pracu mam stolny
@luc.ka moj ma 10,1", pri notebooku by sa zislo viac, predsa len ta klavesnica potom trpi velkostou, ale ako tablet parada. Potrebujem pisat poznamky, beriem klavesnicu. Potrebujem len pristup na net, a knihy, pripadne dokumenty citat, beriem len tablet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Lebo ja mam tablet len kvoli netu a pisaniu textu na prednaske, lebo je skladnejsi, nez nb.
Je to plnohodnotný tablet, aj plnohodnotný NTB s klávesnicou, 500gb HDD a 9hodinovou výdržou. Čítam na tom knihy v PDF, poznámky písané na prednáškach a doma aj konzumácia obsahu.
@feklus Príliš veľký na mobil, príliš malý na notebook.
No to je uplne idealna volba, len ja ked som kupovala novy nb, potrebovala som 15,6+ uhlopriecku... a tabletik je mini 7
Ale ak raz pride na to, ze bude treba novy nb, volba je jasna
Neviem naco mi to je v podstate, ale tak ked chcem rychlo na internet banking, alebo citat nejaku e-book pred spanim je to lepsie jak notebook...
A na pracu mam stolny
Doma mam na pracu desktop, takze som spokojny.
@11