Vedel by mi niekto poradiť? Amazon Kindle fire vs Samsung Galaxy tab 10.1 vs Apple iPad 2. Hlavne na čítanie, web v menšej miere video. O hry záujem nemám.
ipad 2 479€ v nayke je skvelý, minule som sa tam hrala pol hodinu a ďalsiu hodinu na macbooku len škoda že nemám vstup pre USB alebo aspon som si nevsimla
@hajzelodkosti No práve tej ceny sa trochu obávam. Je to podozrivo málo neviem ako sú tieto ich zariadenia spoľahlivé. Ide mi hlavne o to že sa teraz dosť často presúvam a mať Notebook na kolenách 4,5 hodiny nieje veľmi pohodlné(a ďalšie 4 hodiny nemať nič). ďalšia vec je že ten kindle Fire má najslabšiu výdrž a najmenší displej. Čo sa týka videa tak niekedy sa mi nechce pracovať tak aby som na tom pustil aj nejaký film. A mobil nerieš mám Nokiu 2610. Ten iPad sa mi zdá fakt drahý ale zase predpokladám že mi dosť rokov vydrží. Nechcem vymieňať každý rok.
@james144 mal som moznost okusit amazon kindle 3 a vravim, ze nie je sa coho obavat. Je to skvela vec. A preco si chces kupit fire? Kvoli webu a videu? Ser nato. Zakladne stranky si dokazes pozriet aj Kindle. Rob ako myslis, nakoniec vsak zistis, ze ten iPad vyuzijes minimalne podla toho co pises.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
web v mensej miere a video - nestaci ti mobil?
zvaz to amazon kindle 100 €, ipad 600 € a to je rozdiel