@fylo trochu doveci nie? preco sa ma tým ktorý zarabaju menej zvysit plat menej? nemalo yb to byt naopak? ked nejaky ucitel zaraba 400€ tak si viac zasluzi zvysit o 30€ a ako ten co zaraba 600€ nie??
@mm47 kolko ma banik? 690e?? nechcem zit v tomto state..ucitel si zasluzi omnoho viac ako nejaky banik..palty maju byt podla inteligencie nie podla fyzickej narocnosti..
@drejka no ono vzdy sa vravi o lekaroch a uciteloch a zabuda sa na sestricky, pomocny personal a nepedagogickych pracovnikov v skolstve.. ktori toho teda vela nemaju !menej nez ucitelia! ale su tam 2krat tolko hodin denne a mnohi ucitelia si ich mylia s postavami na ktore treba preniest zlu naladu, odpor etc..
ale nasa spolocnost je na hlavu.. apriori vsetko z komunizmu (resp z 2.polky min storocia) je zle, teda samozrejme okrem veci, ktore par ludom vyhovuju bez ohladu na systematickost a hlupost..
ako ja suhlasim s @11 aj napriek tomu ze moja mama je ucitelka....ti ucitelia fakt nic nerobia a to ze odkeca nieco do tabule cez volnu hodinu ide na kavicku a tak ...celkovo sam som roky zazival co je to lajdacky pristup ucitela ktory absolutne nic nenaucil ..len sa celu hodinu rozpraval ....z anglicitiny viem hovno dodnes vdaka trom takymto anglictinarom ..z matiky viem hovno kvoli vyhorenej ucitelke ktora rozpravala do tabule ..z fyziky a z chemie to iste ...vysvetlovanie ziadne iba citanie z knihy a robenie si poznamok
A zas si pekne krásne ponadávajte na tie kurvy doktorov však @drejka ? Veď sa zbadáte o pár rokov. A áno JE to vážené povolanie... lebo na to treba mať dobrú riť sedieť nad knihami a učiť sa 6 rokov na titul a potom dostávať plat 600 - 700 eur
najviac sa mi tu "paci", ze o platoch lekarov a ucitelov hovoria ti, co si toto povolanie nevyskusali....ale to sa na Slovac podoba.....tiez som to tak videla, kym nie som vo fachu.....a zarucene vravim, ze ani jeden tu z vas by nesiel robit ucitela za tie peniaze......tolko nervov, zodpovednosti, roboty anvyse....nik nevidi......ja to vidim, az ked som tu......a robim tuto pracu, len preto, ze ma bavi.....pre peniaze by som to isto nerobila...
a btw. v akzdom odbore su ludia, ktori to beru zodpovedne a ktori na to kaslu...aj medzi lekarmi aj ucitelmi...ale preco hadzete vsetkych do jedneho vreca?...ja sa mozem na hodine aj roztrhnut a presne niekto da robit poznamky....ale popravde za tie prachy, sa este cudujem, ze ja blba este normalne ucim.....ale ucim a makm....podobne je to u lekarov.....a ked si to tu vyskusate na vlastnej kozi, potom sa vyjadrujte....a k veci.....lebo takto viete hovno o tom, co kto robi!!!!!
@drejka a vieš čo? Som. A preto viem, čo robia A ja som to pochopila, ale ako vidím TY nie. Nebolo to o ich RITI (Keď ti to už tak musím povedať), ale o tom, že keď už nič, tak aspoň to treba mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale nasa spolocnost je na hlavu.. apriori vsetko z komunizmu (resp z 2.polky min storocia) je zle, teda samozrejme okrem veci, ktore par ludom vyhovuju bez ohladu na systematickost a hlupost..
a btw. v akzdom odbore su ludia, ktori to beru zodpovedne a ktori na to kaslu...aj medzi lekarmi aj ucitelmi...ale preco hadzete vsetkych do jedneho vreca?...ja sa mozem na hodine aj roztrhnut a presne niekto da robit poznamky....ale popravde za tie prachy, sa este cudujem, ze ja blba este normalne ucim.....ale ucim a makm....podobne je to u lekarov.....a ked si to tu vyskusate na vlastnej kozi, potom sa vyjadrujte....a k veci.....lebo takto viete hovno o tom, co kto robi!!!!!
Tak isto ako vojak , plat je skor podla nebezpecenstva , vojak ma viac ako zacinajuci pracovnik v banke....
nak mas forum o Ruzomberku
To chce gule.
@drejka
tak som proste v zlom prostredí, kde vlasnte od malička mi bolo vtĺkavané ze podla inteligencia sa ludia majú ohodnocovat t.j aku maju hodnotu..