@Tans
že som sa nič nového nedozvedel. Tajomstvo je so štandardnými okultistickými postupmi, princípmi a knihami asi v takom vzťahu ako sú obrázkové detské Biblie so skutočnou bibliou. Rozprávočka ktorá v mene ľahkej stráviteľnosti robí z relatívne dobre a detailne popísaného a popísateľného mechanizmu nejakú bombastickú zázračnú nepochopiteľnú vec ktorej "nikto" nerozumie, ale všetci sú z nej nadšení.
Na "princípe príťažlivosti" funguje celá mágia, a či už je to pravda alebo nie (nejdem nikoho o ničom presviedčať), tak je to veľmi detailne a exaktne popísaný a odôvodnený mechanizmus.
Tajomstvo je sugescia, prinajlepšom sa dá povedať, že keď stále myslíš na dosiahnutie niečoho tak si náchylnejší k robeniu rozhodnutí a venovaniu sa činnosti, ktorá nakoniec vedie k daným výsledkom a potom kedže si na to tak intenzívne myslel ak sa to stane tak ti to príde wauw.
Čisto môj názor.
kedysii som tomu zvykla verit, teraz viem ze je to picovina a kto si co ako zariadi, tak to ma ale teda aby som neobranovala "stastlivcov", existuje aj nahoda
nie som fanaticky fanusik tychto knizok, ale dost som si toho nacitala, aj z inych zdrojov a verim tomu, aj ked prave v tajomstve je to trocha chabo podane, ako keby netrebalo nic robit a staci verit sila a zazrak su uz lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
že som sa nič nového nedozvedel. Tajomstvo je so štandardnými okultistickými postupmi, princípmi a knihami asi v takom vzťahu ako sú obrázkové detské Biblie so skutočnou bibliou. Rozprávočka ktorá v mene ľahkej stráviteľnosti robí z relatívne dobre a detailne popísaného a popísateľného mechanizmu nejakú bombastickú zázračnú nepochopiteľnú vec ktorej "nikto" nerozumie, ale všetci sú z nej nadšení.
Na "princípe príťažlivosti" funguje celá mágia, a či už je to pravda alebo nie (nejdem nikoho o ničom presviedčať), tak je to veľmi detailne a exaktne popísaný a odôvodnený mechanizmus.
Čisto môj názor.
nechápem ako tomu môže niekto veriť