Ahojte, mam taky jeden problem. Chcela by som zacat tym ze hej ja viem ze su aj ine dolezitejsie problemy, toto mi pisat nemusite ja si to uvedomujem Vopred sa ospravedlnujem sa za pripadne gramaticke chyby.Ok tak zacnem, mala som uz dvoch chlapcov,
no neviem, vztahy na dialku si ziadaju silnu lasku, velke kompromisy a trpezlivost v neposlednom rade nesmiernu doveru ... citis sa na to? A citi sa na to on ? Viem o com pisem, zazila som taky vztah a to som mala po dvadsiatke A bolo to nesmierne tazke... takze aj ja si myslim, ze skusaj zatial vztahy v okoli , ale ak to zariskujes a dokonca ti city opatuje ... ostava mi len drzat palce... vam obom
@10 prepac ale musim ti oponovat, da sa mat vztah s niekym na dialku aj ked si s nim nemala najprv vztah na blizko, to som mala 16 rokov, male hlupe zamilovane dievca, ale co sa nestalo? Vydrzalo nam to a teraz spolu byvame. A to sme sa videli len cez vikendy
@11 suhlasim , netreba byt spolu najprv vo vztahu ´blizko´aby to na dialku vydrzalo ... naopak , prave nahle odlucenie rozbije vztahy ktore dovtedy fungovali dobre ... ale ako vo vsetkom v laske, ani tu neexistuju presne sablony
vztah na dialku vo všeobecnosti nefunguje....a ak ano tak len vo vyzretom vztahu...urcite to nebude fungovat ak ste v obdobi kedy sa len zoznamujete....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keby ste sa do toho vrhli po hlave, musíš si uvedomiť, že...
...ti bude stále chýbať a po čase mu začneš vyhadzovať na oči, že je s tebou tak málo
...budeš žiarliť a pretože on bude ďaleko, budeš žiarliť ešte viac
...budeš smutná, že sa nemáš o koho oprieť (keďže je tak ďaleko)
...budeš premýšaľať, či má taký vzťah zmysel, veď aj tak nie ste vôbec spolu
...nakoniec to jeden z vás aj tak čoskoro skončí.
Je mi to ľúto, ale je to tak
K teme: Skusit to mozes