V triede vládlo hrobové ticho. Z každého stola bolo počuť len tanec pera na papieri. Až na jeden. Z tohto sa ozývalo provokatívne šťukanie. Sedel za ním chlapec s úsmevom na tvári, bolo na ňom vidieť, že ho to ohromne baví. Učiteľka zdvihla zrak od stola
toto asi nemalo byť v tejto kategórií ale niekde v blogoch, nie?
Celkom dobre sa to čítalo ale chýbal mi začiatok alebo nejaký úvod, proste niečo čo dá info o čom to asi bude... a nejak mi unikla pointa No neviem čo si mám o tom myslieť, hmmmm.
vase prianie je mi rozkazoom =D ....je to len strasne krátky usek z toho co uz mam napisanee preto tomu chapat nemozete =D ja som len chcela pocut vaas nazoor ako sa vaam to citta a taak =D a kedze niektorii ste napisali ze dobree tak som spokojnaa =D
Na 15 rocneho cloveka je to az priam dokonale. Ak si to pisala ty mas obrovsky talent a co uznam malokomu, mozno aj vacsi ako ja.
Ale ak chces dosiahnut, aby sa tvoje pribehy napadne nepodobali s niecim co uz napisane BOLO , potrebujes citat zo sirokeho sortimentu knih.
Moze sa stat, ze podvedome zacnes niekoho kopirovat aj keby to vobec nebolo tvojim umyslom. Ale tazko by sa ti dokazovalo, ze nebolo ak na to niekto poukaze.
Jedine, co by som ti vytkol je nedostatok originality a par banalnych chyb v mennych privlastkoch.
Celkom fajn, cieľový čitateľ by to ocenil. Štylistika v replikách učiteľky pokrivkávala, zápletku som nepostrehla, väčšina rozhovoru bola zbytočná (cesta, ako priblížiť výzor postavy, asi tadiaľto nevedie). A naštuduj si trocha reálií, prostredie nebolo príliš uveriteľné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Celkom dobre sa to čítalo ale chýbal mi začiatok alebo nejaký úvod, proste niečo čo dá info o čom to asi bude... a nejak mi unikla pointa No neviem čo si mám o tom myslieť, hmmmm.
@fylo súhlasím...aj tam môžu reagovať
Na 15 rocneho cloveka je to az priam dokonale. Ak si to pisala ty mas obrovsky talent a co uznam malokomu, mozno aj vacsi ako ja.
Ale ak chces dosiahnut, aby sa tvoje pribehy napadne nepodobali s niecim co uz napisane BOLO , potrebujes citat zo sirokeho sortimentu knih.
Moze sa stat, ze podvedome zacnes niekoho kopirovat aj keby to vobec nebolo tvojim umyslom. Ale tazko by sa ti dokazovalo, ze nebolo ak na to niekto poukaze.
Jedine, co by som ti vytkol je nedostatok originality a par banalnych chyb v mennych privlastkoch.
Inak perfektne.
stenatko necitam vela knih od Jacquiline Wilsonovej, par som od nej citala ale nejako ma to nudilo =D
a hluzar dik za tvoj nazor a radu
A čo sa týka Wilsonovej, ona podľa mňa podobne píše
Celkom fajn, cieľový čitateľ by to ocenil. Štylistika v replikách učiteľky pokrivkávala, zápletku som nepostrehla, väčšina rozhovoru bola zbytočná (cesta, ako priblížiť výzor postavy, asi tadiaľto nevedie). A naštuduj si trocha reálií, prostredie nebolo príliš uveriteľné.