Tej kamoske, co mi vyznala lasku a ja som sa vyovoril ze mam kolac v trube..... Ze som gay. Ona sa ospravedlnila , ze pecie babovku a isla domov neviem co si mam mysliet
@rakovina ze si trapny...nikoho to nezaujima...forum je na otazky a nie na kokotiny....nikoho to nezaujima ze si gay a ze pecies a ze mas kamosku co pecie babovku a vyznala ti lasku a blaaaaaaaaaaaa.....jezis..pis si dennicek ale netrapos tu...nenic birdz
@66janica6 , očuvaj ty vychodniarka pošmarana ešte raz ma daj v tvojom príspevku do ankety a spajaj s rakovinov, tak si ťa najdem a natrhen ti tu piču, že sa z toho posereš, ty kurvisko špinave, koho tu budeš opisovať, ??!!!!
dufam, že ti je to jasne ty sopľa zasrané!!!!!!!!!!!!! a neburaj sa do tem, ktore ti nevoňaju, prac sa do....
@pernik , perniček ty si taky zlaty, že tebe všetko prepáčim, a ani sa neviem na teba nasrať, čííííííííím to jéééé......vieš mi povedať perníček - sníček...
ideme skúsiť tu šibačku s tymi dvoma.......filipko
@zajko30 "čuvaj ty vychodniarka pošmarana ešte raz ma daj v tvojom príspevku do ankety a spajaj s rakovinov, tak si ťa najdem a natrhen ti tu piču, že sa z toho posereš, ty kurvisko špinave, koho tu budeš opisovať, ??!!!!
dufam, že ti je to jasne ty sopľa zasrané!!!!!!!!!!!!! a neburaj sa do tem, ktore ti nevoňaju, prac sa do....
filip, no toto som nežral" To si trosku dost prehnal, nezda sa?
@pershing363 , nech ma neberie do pusinky ta 66....6, a dam jej pokoj, nič nevidela, nič nevie a bude tu niekoho prirovnávať k niekomu, a čo je ona????
už ma to aspom prešlo, život ju dosť dobije, seriem na ňu a viac o nej ani nemuknem.....filip
@45 nech si ta tvoje nezvika ma tu drbať, ja som ju doteraz nepoznal a bolo mi dobre...filip
@swen , tak mi bolo fantastický dobre a ta... ma tak vytočila, že už by ma teraz poliši zbalili za vraždu, že som ju zabil notbuckom......ale slubil som , že sa o nej už nebudem vyjadrovať......je to stokrát horšie, ako ked mi niekto povie že som bukvica narodena na javore a spadnuta do suchého hajzla na 12. poschodí na streche paneláka v pažravej banskej bystrici... a osral ma tam ten pernik a midnight....no tak to by som bral milšie ako to čo napísala ta šestka na mna.....filip
a čo sa týka @rakovina ...tak ju to naštvalo no...chvíľku jej bude trvať kým sa cez to prenesie ale potom bude všetko vpohode...a keď ťa má naozaj rada, tak to bude také ako pred tým....
ty si strasne sprosty clovek....to s tym kolacom bolo este super prave preto ze nikto nevedel ci to je pravda alebo co aj ked to bolo podozrive....teraz uz kazdy vie ze si sprosty a ze je to fake a uz to nie je smiesne ani zdaleka...takto dojebat celu srandu
veď, asi už jej len došlo, že si ju naposledy odfajčil trápnou výhovorkou, tak spravila to isté, snáď si nečakal, že pôjde umývať okná alebo robiť veľkonočnú výzdobu ...
@prodigy1 povedz tej svojej nech sa na mna vysere a nezačína, antety admin zmazal tak nech sa správa ako sa na 17 ročne dievča patrí a nepodnecuje požiare tu na birdzi.......dakujem filip
@66janica6 ku tvojej osobe sa vzhľadom na tvoju namyslenosť (kto vie na čo) a nízke IQ neviem inak vyjadriť ale neboj už sa k tebe nebudem vyjadrovať pretože si nezaslúžiš moju pozornosť.pa
uuuha ,a tu je pokracovanie ja som sa vcera na tom velmi smiala ci kedy som videla prvykrat tuto diskusiu ...ale to ako myslis vazne ,alebo si to cele vymyslas ?
@elemia čítaj celú diskusiu a zistíš, kto naozaj je, alebo nie je trápny... A birdz je na to, aby sa tu riešilo ČOKOĽVEK, tak tu láskavo nemudruj o tom, aké diskusie by sa tu mali zakladať....A navyše to nebola "kreténska vec", ako si to nazvala.. pravdepodobne ani nevieš o diskusii, ktorá tejto predchádzala, takže sa stiahni. pa
@klaudiqaaa velmi dobre viem, co za diskusia tomu predchadzala. nahodou som na nu uz dost davno natravila. a ked som teraz videla tuto, tak som mala potrebu sa vyjadrit (teda moj nazor by sa nezmenil, pretoze rovnaky som mala aj pri tej prvej diskusii).
a inac, ked tu mozes mudrovat ty, tak preco by som nemohla ja? nikomu sa nevysmievam ani na nikoho nenadavam. tak, prosim ta, nebud agresivna na cloveka, ktory ti nic nespravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
Ado
Ado
proste cim napaditejsi for, tym limitovanejsie jeho pouzitie - ak to povies druhykrat, tak to nie je vtipne.
mozno to neplati vzdy, ta umernost, ale v tomto pripade isto
Ado
Ado
vlado.
I.
Poviem ti že si to s kým koláčom pokazil....tej holke daj čas aby to pochopila.
filip, no toto som nežral
Ado
ideme skúsiť tu šibačku s tymi dvoma.......filipko
ale už sa tu nebudem dlho zdržiavať, mám vianočku v mikrovlnke
filip, no toto som nežral" To si trosku dost prehnal, nezda sa?
už ma to aspom prešlo, život ju dosť dobije, seriem na ňu a viac o nej ani nemuknem.....filip
@45 nech si ta tvoje nezvika ma tu drbať, ja som ju doteraz nepoznal a bolo mi dobre...filip
Inak mimochodom, keby sa takto vyjdadris na vychode o niekom odtial, tak ta tam doslovne zrusia....
Wilhelmína
Saša
pome pome este este!
Gratulujem ti k tomuto výroku
(thumbsup)
a @rakovina birdz nie je na to, aby si tu verejne riesil take kretenske veci
@klaudiqaaa velmi dobre viem, co za diskusia tomu predchadzala. nahodou som na nu uz dost davno natravila. a ked som teraz videla tuto, tak som mala potrebu sa vyjadrit (teda moj nazor by sa nezmenil, pretoze rovnaky som mala aj pri tej prvej diskusii).
a inac, ked tu mozes mudrovat ty, tak preco by som nemohla ja? nikomu sa nevysmievam ani na nikoho nenadavam. tak, prosim ta, nebud agresivna na cloveka, ktory ti nic nespravil.