v jednej relacii som videla taky pokus .. zomrel by .. lebo chlapa co na niekolko dni namocili .. jeho koža stracala najprv mastnu vrstvu .. vraskavela .. potom nasakovala vodou a praskala .. bola biela a trhala sa, mal normalne aj pluzgiere .. a velmi to bolelo .. bolo nechutne , ked ho z tej vody vytiahli ..
ale bolo to hnusne sa divat normalne ho nevedeli utriet len na plachtu ... lebo akoby sa ani nevedel ususit a mala som pocit, ze tu kožu z neho stiahnu pri utierani , akoby z neho zotreli len vrstvu kremu . brrr
@martinko550 tak to bolo vsetko, len nie pekne ale tie smajle za tym ma prinutili sa usmiat len neviem v com to bolo , aby som dotycnemu odporucila pozriet si ... ale tusim na discovery, chodi tam akesi laboratorium .. kde experimentuju bud na zaklade videi z netu .. alebo take daco ako galileo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
utopil by sa resp. by bol utopený alebo sa iba rozmočí
hmmm celý týždeň... možno by aj zomrel od hladu :/
no lebo sa mi to ľubi... no a teraz celá táto diskusia bude o tom prečo si malujem oči... parada..
Prečo sa ti to ľúbi?
nwm... ked si to nedam tak vyzeram sam pred sebou strašne... už som na tom zavisly..