dosť málo sa hýbem a už taký rok rozmýšľam, že by som sa prihlásila na nejaké tanečné kurzy. Najprv som presne nevedela či šport, alebo tanec, ale tanec sa mi zdá krajší a zábavnejší. Ale ide mi najmä o ten pohyb, lebo celý čas sedí
Aj ja som nad tým premýšľala, ale až od nového školského roku že začnem ale hip-hop ma nebaví a Plačko veľa pýta A o inej dobrej tanečnej v KE neviem,takže tak, á podľa mňa by s tým nemal byť problém,že máš 15
@ mucha007 áno tancujem začala som pred tromi rokmi a odchádzam odtiaľ len nech zabsolvujem keď už som od toho blízko a potom uvidím ako mi to pôjde =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nepotrebuješ byť na to ohybná lebo to sa časom dostaví ak budeš chcieť a venovať sa tomu
a myslím že máš šancu ale na tvojom mieste by som na to nahovorila ešte nejakú kamošku
ale diky za podporu vsetkym..mozno sa predsa na to dam
a bojím sa že sa dolámem ale chcem to skúsiť a ako nikdy som to netancovala ale okrem tých zlomenín v tom problém nevidím =D
Aj keď ja by som bola skôr pre šport.
ono nikdy nie je neskoro a ked to chces kvoli pohybu tak neviem co riesis.. proste zacni a bude..
@mucha007
Hybaj na kurz a pekne si ho uži