ludiaa dnes je medzinarodny den tanca krasne...tesim sa vsetkych vas to dozaista zaujma...a kedze je toto forum,..tak sa pytam..aky styl tancujete?bavi vas?asi hej co? lebo ja som na tanci zavislaaa
hej, ani som nevdela , dakujem ze si mi to pripomenula , ja rada tancujem, a obcas si cez prstavky na cvicime nejaky tancek so sopluziackami a vzdy sa pri tom nasmejeme, ja chodím na tanečnú a zaoberáme sa hlavne klasikou a scénickym tancom
kazdy tanec ked sa vie je krasny...mozno okrem jede jede masinka po 5 deci vodky paci sa mi napr aj klasicky tanec ale aj latino aa hip-hop tiez neni zly...zas ked sa to vie
to uz je dnes? heh, no tak to aby som to dako tancom oslavila...
ja som vyskusala snad setky zakladne tanecne - klasika, standard, latino, aj ludovky, mazoretky,...
ale chcela by som tancovat tak profeionalne ten rock and roll alebo disko (ale len preboha nie take ako na diskotekach predvadzaju... )...ale to viete...snivajte s nami
tanec milujem...je pre mna vsetkym....strasne rada mam latino a potom to "tancovanie" na disko...takze podskakovanie a vrtenie ritou inak asi celkom aj ludovky kedze tancujem od 5 rokov vo folklornom subore
hmm no ta ja som tancovala 8 rokov standard a latinskoamericke tance a teraz som presla na hiphop.. ale uz mam za sebou aj klasiku a sceniku ale len trochu
ja milujem tanec..chodila som na latinu a štandard ..uplne,že fajnové..pri tanci sa dokážem odreagovať a vyjadriť nim napr. aj svoje pocity..najradšej mám sambu,jive a tango,ale všetky su super a páči sa mi aj hip-hop..a svätá pravda,ked sa niečo vie thak je pekné všekto
ax, ja tancujem hip-hop a štýly tomu príbuzné: poppin, lockin a pod... ale zvládam aj iné, ale to len keď musím, napr. v škole valčík, polka, čardáš a tieto... obdivujem tých čo to dokážu tak tancovať
A čo si myslíte o breakdanceovaním? Podľa mňa breakdance je veľmi komplexný a tažký tanec a je celkom príťažlivý. Ba aj počuloa som o finger dance. NIekto?
aj ja som už počula o fingerdance! je to celkom zaujímavý! videla som aj video na youtube, kde ukazovali triky! páči sa mi to ale radšej ostanem na nohách DD
gabi ty vies naozaj breakovat? huuu...a uz od kolko rokov to urobis? je to tazko sa naucit? preto mam tolko otazok, lebo teraz ma velmi zaujima a mozno, ze sa aj ja zacinam to
doteraz som si myslela, že telefón tam môžeme vyhrať, ale nie! zájazd a filmovanie videoklipu...., to je ešte lepšie ! teraz už určite aj ja urobím video!
Fakt zájazd? aj ja som si myslel, že mobil sa dá vyhrať, lebo čo je tu viššie ten link na youtube, tak kôli tomu. ale to je super. A kamkoľvek kde len chceme môžeme cestovať na ten filmový zájazdkeď ak to vyhráme? Ako niaký star! waw...
No, ja chcem najprv vidieť to video, a aj ostatné, a len potom budem hlasovať. Ja tiež necítim rytmus, takže nezúčastním sa len v hlasovaní. Ale v tom budem prísna
Myslím si, že je jedno v akej kvalite máš urobenú nahrávku, aspoň dúfam, lebo ani ja nemám možnosť nahrať v HD kvalite a pritom my už máme aj hotové. Dnes ešte uploadneme na youtube a potom už len čakáme na rozhodnutie poroty...alebo ako budú hodnotené filmy? porota, alebo žrebovanie bude?
Po dátume uzatvorenia súťaže budú na základe počtu verejných hlasov zozbieraných online vybraní traja finalisti . (Podľa podmienok používania služby YouTube je hlasovanie obmedzené na 1 hlas na používateľa a deň. Počítajú sa len kladné hlasy).
hmm ďakujem za odpoveď. To si napísal ty, alebo si našiel niekde pravidlá hry a odtiaľ to vieš? Hľadal som pravidlá, raz som už aj našiel, ale druhý krát už bola niekde chyba, lebo nevedel som sa vrátiť na tú stránku. Vedel by si mi sem prosím ťa nalinkovať?...bol by som rád, lebo keď sme niečo zbabrali, tak ešte to môžeme upraviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som vyskusala snad setky zakladne tanecne - klasika, standard, latino, aj ludovky, mazoretky,...
ale chcela by som tancovat tak profeionalne ten rock and roll alebo disko (ale len preboha nie take ako na diskotekach predvadzaju... )...ale to viete...snivajte s nami
a naj je salsa s rumbou
ale bolia ma vzdy nohy
hlasujte na mňa DD
chcela bi som vytvoriť vlastnú video ale ja neviem tak dobre tancovať, preto budem len hlasovať.
Dianadidi môžeš si na mňa na spoľahnúť
a to neviete náhodou, že v akej kvalite treba nahrať to video (hd, 3gp...???)
aj ja by som urobil jeden..., mám jeden super nápad