Bola by som rada, keby mi niekto, kto býva na tauferkách poskytol pár informácii o tejto koleji. Chcem tam prestúpiť, lebo tie intráky čo má MU mi prídu predražené na to, ako vyzerajú.
Ako tam fungujú izby?Je tam bunkový systém, alebo aj bunk
najskôr hľadám až potom sa pýtam, keď si neviem rady... aj som im písala na mail, ale ešte ani raz neodpísali, skúšala som aj tú ich diskusiu na skm ... aj tá ich stránka je neaktualizovaná a fotku nájdeš vždy jednu a tú istú
Tak ak mi niekto vie odpovedať na tieto otázky naraz budem rada
Bývala som tam minulý rok. Izba bola zrekonštruovaná rovnako aj kúpeľňa s wc, kuchyňa mala dvojplatničku a skrinky +chladnička. Je tam bunkový systém ale pri niektorých izbách je to tak, že je izba samostatne a do kuchynky a kúpelne je treba chodiť naproti. Ja som konkrétne mala dvojlôžko pričom na bunke sme mali ešte jedno dievča v jednolôžkovej izbe a k bunke patrila aj jedna dvojlôžková izba oproti cez chodbu čo bola, ale v pohode 5 báb na jednu bunku to sa dalo. Platila som cca 2500-2700kč mesačne aj s internetom. Na začiatku nám dávali nejaký papier kde máme napísať spotrebiče ktoré tam budeme používať ( kanvica, fén, toastovač a tak), že to prídu skontrolovať, či to spĺňa nejaké bezpečnostné kritéria, ale nikto nikdy neprišiel tak to neviem presne či sa za to platilo. No a ešte viem že niektoré bunky boli zmiešané ale tam myslím musel byť súhlas na to. My sme mali čisto baby. Bývala by som tam aj teraz lebo všetko tam bolo fajn čo sa týkalo ubytovania aj vybavenosti ale veľké mínus sú ľudia na vrátnici, ktorí nie sú práve príjemní a navyše kontrolovala sa tam každá návšteva. Museli na vrátnici nechávať isic kým neodišli a podobne.
no áno, sú drahé na to ako vyzerajú, keď si porovnám napríklad intráky VUT, a tie Tauferove koleje tak je to za menej peňazí lepšie vybavenie, blízko všade (keď sa bavíme o zrekonštruovaných izbách) na čo budem platiť cez 3 500 kč za nové na Kounicovej, keď dám 2 600 za nové niekde inde a takto platím 3 300 za nič moc izbu na okraji brna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tak ak mi niekto vie odpovedať na tieto otázky naraz budem rada
Vinarky berem, ale ved je este kopa inych.
no áno, sú drahé na to ako vyzerajú, keď si porovnám napríklad intráky VUT, a tie Tauferove koleje tak je to za menej peňazí lepšie vybavenie, blízko všade (keď sa bavíme o zrekonštruovaných izbách) na čo budem platiť cez 3 500 kč za nové na Kounicovej, keď dám 2 600 za nové niekde inde a takto platím 3 300 za nič moc izbu na okraji brna