neviem, vzdy nieco ine... aj ked stastie podla mna zavisi iba od nasho pohladu na svet, ale ja sa na optimisticky pohlad na svet neviem prinutit
a este aj dobrí ludia
som šťastná keď som s babami a blbneme do nemoty... a máme konské rehoty(omg..ten rým je omylom=D )
ked sa mi niečo vydarí..a Všetci ma chváááália =D
keď niečo darujem niekomu a vidím , že sa úprimne teší =D to je fakt super pocit.
..ked počúvam hudbu a tvorím..
stastnou ma robi ked sa mi napriklad podari nieco co velmi cem, ked mozem byt so svojou rodinou castejsie ako teraz, ked vidim detsky smiech, ked dokazem niekoho potesit...
a potom je tu vela chvil pri ktorych som vesela...ale nie stastna...
neviem čo patrí k tym tazkym situacim v živote,a nedokazem to definovat,asi ich ani nepoznam,a ked to budem citit ze tazka situacia je,prichádza, tak ze si to nepriznam,a snazim si povedat ze to este nieje nic oproti tomu co sa všetko moze stat.človek dokáže prejst cez čokolvek,ak si uvedomí ze tazke situacie sú s nami istym sposobom speté.a nikto nam nikdy nesluboval ze to tu bude,neustale nadherne.
ako sa vraví optimizmus je príčinou nedostatku informácíí.ja sa snažím tych informácie vstrebat čo najmenej.zdravím
Pocit, že som šťastná mám len zriedkavo, ale dnes konecne po dlhom case som bola zase velmi stastna. Moj užasný priatel, mi pomáha ked mi je nanič. S ním mám pocit, ze môže byt so mnou šťastný a ja s ním tiež. Keď sme spolu svet nie je svetom, sme len my ...
mno mna robi stastnou moi kamarati a teraz hlavne aj spoluziaci a moja optimisticka nalada a pocit ze som vraj taka dobra a super baba...ale najviac ma spravi stastnou to ze mozem dakomu pomoct a niekoho spravit tym stastnym
Ked vidim, ze vedenie je spokojne s mojou pracou a som za to nalezite odmeneny,
ked vidim, ze dospeli ludia sa k sebe nespravaju ako male deti,
ked vidim, ze situaci doma je pokojna,
a ked si usetim nejaku tu korunku a kupim si nieco do auta.
mna v podstate vsetko ..vo vsetkom negativnom sa pokusam hladat nieco pozitivne ..ale hlavne hudba..bez hudby by som asi skapal ..music is my girlfriend ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a este aj dobrí ludia
8:xi..sa chystas na disku co????
ked sa mi niečo vydarí..a Všetci ma chváááália =D
keď niečo darujem niekomu a vidím , že sa úprimne teší =D to je fakt super pocit.
..ked počúvam hudbu a tvorím..
a potom je tu vela chvil pri ktorych som vesela...ale nie stastna...
ako sa vraví optimizmus je príčinou nedostatku informácíí.ja sa snažím tych informácie vstrebat čo najmenej.zdravím
ked vidim, ze dospeli ludia sa k sebe nespravaju ako male deti,
ked vidim, ze situaci doma je pokojna,
a ked si usetim nejaku tu korunku a kupim si nieco do auta.
To ma robí štastnym.