Zdravím niesom moc zhovorčivý ale chcel by som jednej babe povedať že ju milujem lenže neviem jej to povedať do oči vždy sa zaseknem. Pznám ju už viac ako rok a pól tak neviem prečo mi to robí taký problém.
Nechal si ma na rozmedzí ... 1. zvoľ taktiku rýchla smrť..vyklop to a máš kľud. 2. a tu je to rozcestie... slovom miluješ by si mohol ženu vystrašiť aspoň podľa mňa.. začni nejak jemnejšie (to by som ti poradil sám od seba) ale potom som videl tvoj vek ... a tam sa to až tak neváži
ked mne kamarat povedal ze ma ma rad viac ako kamaratku tak my zavolal cez skype a povedal ze mi musi nieco povedat...proste povedal ze ma rad inu osobu teraz a ze ked to budem vediet tak budem velmi stastna.. tak ale on vedel ze ja ho mam rada tiez tak no.... skus nepovedat to rovno ale vid call alebo jej napis..
ked to nejde, nechaj tak. ja nepotrebujem pocut, ze ma niekto miluje, hlavne su podla mna ciny a nie slova. aj tak mi pride horsie povedat to predtym nez ste spolu zazili veci ktore o tom svedcia. a si myslim, ze ked uz nieco take zazijete, pojde to v pohode aj povedat. zbytocne sa stresujes. ja osobne ani neverim takym reciam, ked to nezapada do celkoveho obrazu, co je medzi nami a skor to berem ako minus, ze je klamar a nieco tym len chce ziskat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov