Je ťažké dostať sa na technickú univerzitu? Chcela by som ísť študovať ekológiu a využívanie krajiny, neviete či je veľký zájuem o tento odbor? Príjmačky sa nerobia a priemer vysvečiek mám okolo 2.00 a chodím na gympel...mýslite, že mám šancu?
"Ja vám nechcem zle, ja vám dobre radím. Ak ste si teraz nenavolili semináre z fyziky, tak si v štvrtom ročníku budete búchať hlavu o stenu a skončíte tuto na Technickej univerzite..."
hej, diskutujúci birdzáci a o poistnej matike, si čo myslíte??
inak na hintú školu chodí môj sused a to je akurát pre takých ako on, neučí sa to a ešte k tomu je to aj blbé ak chodíš na gympel, vyber si lepšiu školu
Zaujímavé, akí sú všetci múdri ako farebné televízory s diaľkovým ovládaním cez bluetooth, pričom podľa všetkého ani jeden zo zúčastnených na danú školu nechodil.
A názoru na túto školu sa vyhnem, len by som rada podotkla, že takmer na každej škole (vyjmime "školy" ako právo v Sládkovičove alebo Alžbetu v Bratislave, hoci o nej som už aj dobré počula) sa naučí človek, ktorý sa CHCE naučiť. Takže je to najmä o študentoch...
@sarah_whiteflower robila som tam takže viem, na akej je úrovni, a poznám asi okolo 50 ľudí čo tam chodia a ešte mi nik z nich nepovedal, že by tam bol spokojný.
@sugy1@meredithgrey Ja poznám aj ľudí, čo tam robili, aj ľudí, čo tam študovali, a minimálne tí, čo tam študovali boli spokojní na každej škole je administratívny bordel a úroveň podľa toho, ako sa študent snaží. Také je vysokoškolské vzdelávanie
Akože, ja sa tu nechcem hádať, sama na Technickú univerzitu nechodím, ale poznám kopu ľudí, ktorí sú šikovní, učili sa dobre, išli tam na školu a sú spokojní. Takže to asi záleží od postoja
@sarah_whiteflower ani ja sa nechcem hádať ale viem ako to tam funguje, niektoré odbory sú naozaj o tom, že to vyštuduje každý debil, podľa toho tá úroveň vyzerá. a to Ti potvrdí hocikto aj z tých čo tam učia.
to máš tak, ja poznám kopu ľudí, čo sú šikovní, sú tam a sú nespokojní.
zhrniem to : nie, z dôvodu toho, že je plno iných kvalitnejších škôl.ale je to každého voľba.
@meredithgrey Hm... k vyučujúcim na tej škole sa z mne známych a neverejných dôvodov vyjadrovať nebudem (a nie preto, žeby som si o nich myslela čokoľvek zlé).
Na každej škole sú nejaké také odbory. Aj na našej sú. A obrovský administratívny bordel. Kolosálny. A predsa si nemyslím, že je naša škola zlá. A napr. pre človeka, kto je blízko pri Zvolene, je TU myslím si dobrá voľba. Bratislava je predsa len pre mnoho študentov trochu pridrahá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Napokon sme stade zdrhli a teraz hovoria, akí sú radi, že konečne učia na normálnej škole.
Ale ak chceš, choď, vraj je to tam ľahké vyštudovať... -.-
"Ja vám nechcem zle, ja vám dobre radím. Ak ste si teraz nenavolili semináre z fyziky, tak si v štvrtom ročníku budete búchať hlavu o stenu a skončíte tuto na Technickej univerzite..."
Myslím, že to hovorí za všetko
inak na hintú školu chodí môj sused a to je akurát pre takých ako on, neučí sa to a ešte k tomu je to aj blbé ak chodíš na gympel, vyber si lepšiu školu
A názoru na túto školu sa vyhnem, len by som rada podotkla, že takmer na každej škole (vyjmime "školy" ako právo v Sládkovičove alebo Alžbetu v Bratislave, hoci o nej som už aj dobré počula) sa naučí človek, ktorý sa CHCE naučiť. Takže je to najmä o študentoch...
Akože, ja sa tu nechcem hádať, sama na Technickú univerzitu nechodím, ale poznám kopu ľudí, ktorí sú šikovní, učili sa dobre, išli tam na školu a sú spokojní. Takže to asi záleží od postoja
to máš tak, ja poznám kopu ľudí, čo sú šikovní, sú tam a sú nespokojní.
zhrniem to : nie, z dôvodu toho, že je plno iných kvalitnejších škôl.ale je to každého voľba.
Na každej škole sú nejaké také odbory. Aj na našej sú. A obrovský administratívny bordel. Kolosálny. A predsa si nemyslím, že je naša škola zlá. A napr. pre človeka, kto je blízko pri Zvolene, je TU myslím si dobrá voľba. Bratislava je predsa len pre mnoho študentov trochu pridrahá