Som v 10 týždni tehotenstva, v 4 mi začali tzv. "ranné nevoľnosti", ktoré u mňa trvajú celé dni... Som slabá, mám nechutenstvo skoro ku všetkým jedlám aj k veľa vôňam a pod. Jedlo väčšinou končí v záchodovej mise..Vie mi niekto povedať ako dlho to ešte mô
19 rokov a tehotná? no tak co si cakala ze co, ved sa v tvojom tele deju velke zmeny tak ti je pochopitelne nevolno, ale neboj sa, to sa casom zmeni a budes zrat vsetko na co narazis...
@66janica6 nesmej sa moc, nema snad pravo kazdy vyjadrit svoj nazor k teme a robit si v zivote co chce? neurazaj ma prosim ta takym chulostivim sposobom, robis zo seba picu ked urazas cloveka ktory este nejebal, to je zrejme chore a nenormalne pre teba, chapem... smutne
Myslím, že je to ešte normálne a je veľa prípadov keď majú nevoľnosti v podstate do konca tehotenstva Ale tak ako už povedali, určite by som sa poradila s lekárom, ten vie najlepšie
A gratulujem, nech je zdravé
@all prestaňte sa zaoberať nepodstatnými vecami (vekom). Nepoznáte situáciu a ani to či to dieťa nieje plánované!! Čaká ho a chce ho mať a to je podstatné!!
@aliee11 ja som tam takto strávila tri mesiace, schudla som asi 8kilo, potom to samo preslo, a potom som sa zas nevedela dostat z ladničky telo si musí zvyknúť, budem ti držať palce, aby to nebol celý prvý trimester
suhlasim, ze s tymto asi viac pomozu mamicky a zeny , ktore su tehotne a tych je na tomto portali pomenej .. ale moje tehotne zname/spoluziacky/priatelky .. maju na nevolnosti rozny nazor .. niektore tym trpeli v prvom trimestri .. ina zas mala s precitlivelostou na pachy a istymi jedlami problem az do porodu .. moja mama zas spomina, ze ju to preslo az zaciatkom piateho mesiaca, ale dva mesiace nemohla ani nastupit do vytahu aby ju nenapinalo .. je to vysoko individualne, treba ozaj spomenut v poradni a sledovat, lebo caste vracanie ta zas pripravuje o tekutiny, mineraly a velmi chudnes ... cize pozor na t menej mastne, menej solit ... a urcite vylucit kavu a cierny caj .. snazit sa nezdrziavat v kuchyni , ked sa smazi a tak .. sama si najdi "recepty" A drzim palce aj ja .. nie je to o veku .. ale o pristupe .. a ak je dostatocne zrely a zodpovedny .. niet co riesit
Tak myslím že po mesiaci to prejde.. U každej je to individuálne. Každopádne, niekedy sa to ustáliť musí. Ale určite to nebude trvať celé tehotenstvo Lekár ti nič asi nepredpíše, pretože telo si zvyká.. Jedine, že by ti dal nejaké vitamíny, aby si nebola zoslabnutá.
Ahoj aliee11 ja mam 22 rokov, a aj ja mam uz dvoj rucnu krasnu dceru, ja co si pamatam moje tehotenstvo preslo bez akychkolvek nevolnosti, absolutne mi nebolo zle, ale u kazdej zeny je to inak. Moja kamaratka tak isto trpela jak ti ale po 5tom mesiaci ju to preslo, a potom budes v pohode, len vydrz. Maj sa a davaj pozor na vas...
prihlas sa na stranku modry konik... to je pre tehotne zenske a mamičky... mama ked bola pred časom tehotná tak tam furt chodila a teraz kjed am decko tak tam tiez furt je tam ti poradia a samozrejme one doktor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ved skus zavolat svojmu doktorovi
(ale to ze budes grcat z niektorych voni moze naozaj trvat cele tehotenstvo)
-ale vedel by som, kde sa dá obrátiť s 10 metrovým rebríkom.
Inak gratulujem a držím palce
Vyzera byt dost vystrasena na to ze by presne vedela co robi
@camilla neodpovedaj na urazky
K téme @aliee11 po prvom trimestri by to malo prejsť ale nemusí... A určite sa na do opýtaj aj dr., alebo na nejakom inom fóre, kde sú napr. mamičky
Zakazujem jej byt tehotna alebo tebe? ... tak drz usta.
no ty si povedal ze si mala dat tabletku po ...tak nezabudaj co pises
A gratulujem, nech je zdravé
@all prestaňte sa zaoberať nepodstatnými vecami (vekom). Nepoznáte situáciu a ani to či to dieťa nieje plánované!! Čaká ho a chce ho mať a to je podstatné!!
Ale radsej ser na to , ked zjavne nechapes.
ak myslis to, tak ano.. preplo mi.. a som tomu rad...
.. aa ešte raz držím palce, aj nech ti je čo najskôr lepšie a tešíím sa s tebou.. keď ti bude lepšie, prídem pozrieť
» www.modrykonik.sk/...