to sa fakt pýtaš v 26 rokoch ? a je to úplne rôzne, niekedy ti to môže ukázať pár dni po tom ako ti to "mešká" a niekedy po dvoch týždňoch alebo neskôr
Preco by to nezachytili? Ved HCG sa zacne vylucovat v podstate hned, maximalne tyzden by som s tym testom cakala, ja obycajne cakam tak 3-4 dni, ked neviem
Ale inak zeny, trochu sedliackeho rozumu na zaciatku je hladina HCG mala a preto zalezi od citlivosti testu, treba vediet aky kupujes. Ja robim testy az ked meskaju kramy resp. Podla uvahy ak by rizikovy sex bol tesne pred kramami... ale to ani nepovazujem za rizikovy
@willbebetter už som tu o tom raz písala.. bolo to dávno.. a.. skončilo to skôr, ako sa to stihlo poriadne začať (bez môjho zásahu), ale zrejme to tak malo byť, lebo to nebolo ani zďaleka plánované
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@12 je blbost, vacsina testov to tak skoro nezachyti
Ale inak zeny, trochu sedliackeho rozumu na zaciatku je hladina HCG mala a preto zalezi od citlivosti testu, treba vediet aky kupujes. Ja robim testy az ked meskaju kramy resp. Podla uvahy ak by rizikovy sex bol tesne pred kramami... ale to ani nepovazujem za rizikovy