ahojte, mam problem s členkom už od marca . Raz som sa strepala na schodoch betonovych čo mame na terase, zlomene to vraj nebolo iba pomliazdene lenze odvtedy ma to boli aj pri chodzi a nehovoriac ked nahodou zle stupim. Myslite ze by tejpy pomohli ?
Dpč to vážne? Pomôže ti nastreliť si piercing nad obočie!
Napiču rada?
Nuž keď sa pýtaš na zdravotnú radu ľudí, ktorí nepoznajú presne tvoj zdravotný stav, ešte k tomu na teen fóre tak lepšie nečakaj...
Poznám človeka ktorému to vraj pomohlo na zápästia a odvtedy s tým chodí jak cirkusový klaun, poznám človeka, ktorý si to prikladal dobre že nie aj na vtáka a aj tak sa mu zdravotný stav stále zhoršoval.
Nuž pomohli ti moje skúsenosti? Asi rovnako ako rada s piercingom predpokladám.
Tak čo tak tým navštevovať proste odborníka aj viacerých ak ťa prvý doktor pošle dpč s tým že to nič nie je.
A keď už som sa vyvŕšil dám ti ešte jednu radu navyše. Keď máš zranený členok tak ten hlavne potrebuje pokoj. Ak si mu ho nedožičila v rámci rekonvalescencie tak sa nečuduj, že ťa bude ešte dobre dlho potom bolieť.
@1 tak po prve pytala som sa skor ludi ktori maju s tym skusenosti to ze ty mas komplexy z piercingov mna netrapi a doktori viaceri povedali ze to je oukej @3 2 tyzdne som ju mala vylozenu a zafixovanu s obvezom ja uz som na prasky z toho
tak, ale pokiaľ ide o členok, ostal by som pri tej bandáži...podľa mňa ti členok spevní viac než tejp...ale je to len môj názor a možno sa mýlim (zas ale ide aj o kvalitu tej bandáže) ...určite to chce viac času..členok totiž namáhaš vždy
@natkasth priznávam necítala som príspevky ostatných, čo ti radia- nechce sa mi proste .... ale vhodné by bolo zájsť za lekárom, rehabilitácie a tak... kinesiotaping je super vec- pokiaľ tam nieje zápal, alebo alergia na leukoplasty, (kontraindikácia je tiež veľký opuch a kŕčové žily napr.) dôležité je aby ťa tejpoval človek, ktorý to ovláda, a nie len že aha v lidli či kde si tejpy kúpim za pár eur a doma si zapnem youtube a podľa toho- treba vedieť čo sa chce dosiahnuť aký účinok, a tiež treba ovládať aj anatómiu- a vravre si čo chcete, ale je to tak- niekto to blbo nalepí a dosiahne úplne opačný efekt ako treba, alebo človek necíti nič.... ak si budeš kupovať tejpy sám/sama tak stačia ti klasické- ničím nenapustené- to je len reklamný ťah, taktiež nezáleží na farbe..... pri instabilite členkov je tiež dobrá a overená Freemanova medotika- cvičenie.... v každom prípade to ale radšej rieš s odborníkom... my ťa tu nevidíme, ani nemáme záznamy o tvojom zdravotnom stave
@maykym fixácia má byť len nevyhnutný čas, bandáže podľa odporúčaní lekára na nevyhnutný čas, bandáž si síce členok spevní- ale len ked ju máš, v konečnom dôsledku svaly ešte viac zoslabnú a ten členok potom nemá čo držať v správnej polohe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Napiču rada?
Nuž keď sa pýtaš na zdravotnú radu ľudí, ktorí nepoznajú presne tvoj zdravotný stav, ešte k tomu na teen fóre tak lepšie nečakaj...
Poznám človeka ktorému to vraj pomohlo na zápästia a odvtedy s tým chodí jak cirkusový klaun, poznám človeka, ktorý si to prikladal dobre že nie aj na vtáka a aj tak sa mu zdravotný stav stále zhoršoval.
Nuž pomohli ti moje skúsenosti? Asi rovnako ako rada s piercingom predpokladám.
Tak čo tak tým navštevovať proste odborníka aj viacerých ak ťa prvý doktor pošle dpč s tým že to nič nie je.
A keď už som sa vyvŕšil dám ti ešte jednu radu navyše. Keď máš zranený členok tak ten hlavne potrebuje pokoj. Ak si mu ho nedožičila v rámci rekonvalescencie tak sa nečuduj, že ťa bude ešte dobre dlho potom bolieť.