Ahojj...včera sa mi podarilo rozbiť mobil (Samsung Galaxy SII) a musim si kupit nový a sama zo svojich peňazí..mám našetrených okolo 100e a chcela by som nejaký s podobnými funkciami, designom a taak...nejaké návrhy?
Napríklad taká nokia 3310.... 3 Farby : Biela,čierna a žiadna...pamäť normálne nekonečne žiadna ostatne parametre dačo podobné ale nerozbiješ to a je tam hra space impact !!!!! :ehm:
@pstros213 Presne tak, nenavyberá a to som hovorila v @1 prajem ti teda dobré ráno Hík, aký si ty múdry, budeš asi nový Šalamún, keďže ja údajne neviem čo je osobný odber. Odpoveď "Inak @5 " nebola adresovaná tebe, prepáč. Bola adresovaná zakladateľke tohoto fóra v prípade, že by si predsa ten mobil chcela kúpiť z bazaru, ale nie práve z tohoto inzerátu. Predsa je z Považskej Bystrice podľa uvedeného miesta a ak by našla inzerát dajme tomu z Bratislavy, trepala by sa teda do Bratislavy kvôli osobnému odberu? Rozpísala som to, aby si trošku pochopil ako som to myslela a nereagoval ako...hm...ako si reagoval.
@crowley Musí každý klamať? To si vyčítal kde? Nemusí každý, no stať sa to môže (ak by si náhodou nevedel nebodaj) a za stav tovaru by som tiež nedávala ruku do ohňa, predsa je to len fotka. Preto sú lepšie už odskúšané obchody, pretože aj keď sú v nich ceny drahšie, máš istotu, že je ten mobil nový, to čo ti príde je fakt mobil a podobne. Ale tak kľudne si skús kúpiť iPhone5 z ebay dajme tomu, však skala je rovnako produktívna a taktiež máš záruku vrátenia v peňazí, že by sa ti jej farba náhodou nepáčila.
@violinkenneth
Ako napísal hore kolega osobný odber nájdem si s2 blízko svojho mesta a dohodnem odber ak sa mi nebude pozdávať nevezmem ju a nebudem dávať dvojnásobok za taký ešte starý telefón.telefón. Myslim že nie si ešte zasvätená do toho ako sa na bazos predpredaju telefóny ako sú s5,z1,z2 a podobne ľudia ich vezmú na paušál a hneď predaju o 100 EUR menej ľudia ako ty si kúpia za celu cenu pretože sa boja možno aj osobne stretnúť a predmetný telefón odobrať a tým sa iba okradaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Kup si dalši tu máš s2 za 100eur
o.o
a osobny odber ti asi tiez nic nevravi predpokladam
Nie radšej kúpiť mobil z obchodu ktorý sa vôbec nelíši
setri dalej
Ako napísal hore kolega osobný odber nájdem si s2 blízko svojho mesta a dohodnem odber ak sa mi nebude pozdávať nevezmem ju a nebudem dávať dvojnásobok za taký ešte starý telefón.telefón. Myslim že nie si ešte zasvätená do toho ako sa na bazos predpredaju telefóny ako sú s5,z1,z2 a podobne ľudia ich vezmú na paušál a hneď predaju o 100 EUR menej ľudia ako ty si kúpia za celu cenu pretože sa boja možno aj osobne stretnúť a predmetný telefón odobrať a tým sa iba okradaju
» hej.sk/mobilny-telefon...