nejaka pica mi volala vo stvrtok ze mam dojst v piatok o 14 15 na pohovor. ale ked som sa spytal o aky flek ide tak sa z toho zas vyklul nejaky financny sprostredkovatel tak som ju velmi rychlo zrusil : )
mňa takisto... dajaka anketarka ma otravovala s tým, či nechcem bambusové ponožky za euro.. som hneď aj oľutoval, že som zodvihol, chvíľu som potom ešte predýchaval aby som tej tetulke hneď oplzlo nevynadal ako to mám v takýchto situáciach vo zvyku... nakoniec som sa premohol, slušne som odmietol a zložil.. uf to bol dosť veľký výkon pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
takže naposledy som volal so spolužiačkou neviem ale s ktorou lebo neviem či som tiež len neprezváňal
@matwejo iba dobrých kamarátov a za veľa peniažkov
Ňach, pravdepodobne s mamou.
..bála som sa, že to bude fakt hnusné a nechcela som to jesť sama. Bolo toho veľa.
mi volal, že jak pôjdeme na pivo mám mu prezvoniť aby nám objednal
"Robíš niečo?"
"Hej, ale počúvam"
"...tak nebudem rušíť, prepáč."
"Ale nieeeee, hovor odpovedal som na otázku či niečo robím, nie či robím niečo podstatné pri čom nemôžeš rušiť!"
"...že či by sa ti nechcelo ísť na icq... porozprávať sa."
"Okej "
mňa takisto... dajaka anketarka ma otravovala s tým, či nechcem bambusové ponožky za euro.. som hneď aj oľutoval, že som zodvihol, chvíľu som potom ešte predýchaval aby som tej tetulke hneď oplzlo nevynadal ako to mám v takýchto situáciach vo zvyku... nakoniec som sa premohol, slušne som odmietol a zložil.. uf to bol dosť veľký výkon pre mňa
ona: "soda, more, no kde si?"
ja: "idem vyniesť vyjebané smeti, tak prídem z opačnej strany."
ona: "aha, dombe.."
ja: "tschus"