Tak aj ked je to do skoly uz z principu by ta praca mala mat hlbsiu pointu, lebo nikdy nevies koho mozes ovplyvnit..... Zacal by som tym, co ludi motivuje ublizovat zvieratkam
presiel by som k nezodpovednosti rodicov, ktori chcu spravit svojim detom radost , ale nemyslia na nasledky a dusevnu nepripravenost starat sa o niekoho ineho s najcastejsim dosledkom vyhodenie zvierata na ulicu.....
cosi o ich premnozenosti a ako sa jej da zabranit, lebo napriklad take macky , tych je jak hub po dazdi, tak je logicke ze najviac mame na uliciach tie.....
a zakoncil by som to schopnostou / neschopnostou organizacii riesit jeto problemy a nacrtol by som hruby uhol pohladu, z ktoreho sa treba pozerat na problematiku a z ktoreho konca jej riesenie vlastne zacat.
skús spomenúť aj našu legislatívu, ktorá nedáva veľké možnosti organizáciam na ochranu zvierat, nakoľko je u nás stále zviera považované za vec svojho majiteľa, zákony sú veľmi mierne, Môžeš to porovnať aj s inými štátmi EU, kde sú tie zákony o dosť lepšie.
@hluzar no super dík to je presne to čo som potreboval..
@d170 aj to mi pomôže..s tým rozdielom že to robím na talianskom gymnáziu takže slovenské zákony mi asi nepomôžu..možno že tu sú iné a dačo by som mohol zle napísať.. ale super ..dík
tak napr. ja by som písala o týraní hospodárskych zvierat. vedľa našej bytovky je veľká lúka kde má jeden typco z našej dediny kravy a tie chúdence sú tam či prší sneží, alebo padajú krúpy + plus tam má psa, ktoreého jediná potrava je často kus ľadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pomohlo?
presiel by som k nezodpovednosti rodicov, ktori chcu spravit svojim detom radost , ale nemyslia na nasledky a dusevnu nepripravenost starat sa o niekoho ineho s najcastejsim dosledkom vyhodenie zvierata na ulicu.....
cosi o ich premnozenosti a ako sa jej da zabranit, lebo napriklad take macky , tych je jak hub po dazdi, tak je logicke ze najviac mame na uliciach tie.....
a zakoncil by som to schopnostou / neschopnostou organizacii riesit jeto problemy a nacrtol by som hruby uhol pohladu, z ktoreho sa treba pozerat na problematiku a z ktoreho konca jej riesenie vlastne zacat.
@d170 aj to mi pomôže..s tým rozdielom že to robím na talianskom gymnáziu takže slovenské zákony mi asi nepomôžu..možno že tu sú iné a dačo by som mohol zle napísať.. ale super ..dík