Mala by si hovoriť o niečom, ku čomu máš vzťah, čo ti pôjde od srdca... Bude to pre teba jednoduchšie a nebude to také "umelé" .... Môžeš mať aj dobrú, originálnu tému, ktorú by ti tu niekto možno napísal, ale pokiaľ ku nej nemáš vzťah, ťažko sa ti budú hľadať slová a celý prejav bude oničom... Takže tému by si si mala vybrať jedine ty sama....
keď sme mali na gympli napísať nejaký prejav, tak som napísala prejav na pohreb.. a aby som tomu dodala takú tú atmosféru, tak keď som to čítala, obliekla som sa do čierneho.. nevedela som, že to na niektorých až tak zapôsobí.. profesorka a pár báb malo slzy na krajíčku..
uprimnu sustrast.... ja som vyberala temu asi mesiac, dalsi mesiac mi trvalo, kym som daco zosmolila, ked som to mala predniest v trieda, den predtym som si vzala volno , aby som napisala daco nove, lebo vsetko mi to prislo trapne...nakoniec som tam daco splietla o dejinach a vplyve reklamy...uz nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
najlepsie sa ti aj tak bude pisat o niecom, co si sama vymyslis, zaujimavych tem je milion
veď si povedz, že čo ťa baví a hovor o tom. originálne to bude hlavne vtedy, keď povieš presne to, čo si myslíš ty, a nie to, čo ti hovoria ostatní.
ak ti tu niekto poradí tému, už to nebude originálne, chápeš?
zamysli sa nad tým, tém je okolo nás dosť, to dáš
» leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-n...